Така че можете лесно да ремонтирате шкафове и скрин сами

Дали сте досадни с чекмеджета, които държат вратите и вратите на шкафовете, които продължават да крещят високо? Или бихте искали да знаете как да премахнете досадните драскотини върху дървената скрин? В тези случаи - и за някои други проблеми - имаме само правилните решения.

Шкафове и скринчета могат да бъдат фиксирани с няколко прости и бързи движения. Ще ви кажем как да го направите, така че мебелите ви да изглеждат не само като нови, но и да работят добре отново. Опитайте!

Вратите не остават затворени

Това може да ви подлуди, ако вратата на шкафа или вратата на шкафа не може да се затвори правилно и просто да се върне
се издига сам. Дали вратата се издига само на няколко инча или
отворен широко отворен - имаме решение и е цяло
лесно: магнит! 

В специализираната търговия получавате така наречените
Магнитно захващане или магнитен държач на вратата вече е от 1 до 2 евро
на парче. Част от магнита ще бъде от вътрешната страна на вратата на шкафа
прикрепена, другата част се допира до вътрешната страна на рамката
Шкаф. Магнитът държи вратата затворена и досадния проблем
вече е решен. В същото време, една стара скринче ще бъде толкова IM
Улеснено отново и не е нужно да се сортира.

Чекмеджетата не се плъзгат добре или се заглушават отново и отново

Особено в кухнята може да се случи че чекмеджетата вече не се плъзгат добре поради замърсяване между релсата и ролките при отваряне и затягане отново и отново. Дори и при други шкафове и шкафове, този проблем може да възникне поради натрупване на прах.

Ако самите чекмеджета и ролките не са повредени, много е лесно да решите този проблем. Извадете чекмеджето от шкафа или шкафа и почистете ролките и релсите. За това можете да използвате влажна кърпа, за да отстраните всички натрупвания или смущаващи чужди предмети. На релсите можете да използвате търговска смазка от железопътния магазин. Това се нанася мокро и след това отново се избърсва с кърпа. Тънката лента, оставена на релсата, позволява на ролките да се плъзгат отново, намалявайки натрупването на прах. Отворете и затворете чекмеджето няколко пъти след поставянето му, така че средата да се разпространи добре.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Свободни или паднали дръжки

Дръжка или копче, което не се държи добре, вече не се нуждае от повторно завинтване отново и отново. Така че той се държи здраво, можете да трик с лепило нишка. Това лепило гарантира, че ръкохватката е правилно фиксирана и вече не се разхлабва лесно по време на ежедневната употреба. Лепилото за резба ви позволява да махнете по-късно дръжката или копчето.

Вратата поп високо при затваряне

Попиващите врати са неудобни за ушите ни. Но дори и за решаване на този проблем са само няколко части от търговеца на дребно и няколко лесни стъпки. Демпферите на вратите осигуряват леко затваряне и приятна почивка. Вратите, които многократно удрят, също трябва да бъдат ремонтирани, така че да не повредят трайно вратите на шкафа, пантите или дупките! Бързо и по-евтино решение могат да бъдат и малки, самозалепващи се брони или брони, които можете да прикрепите към ъгъла на вътрешната страна на вратата.

Вратите са криви или не на височина

Така наречените европейски панти или панти Blum се използват днес за повечето шкафове. Те са монтирани в интериора на шкафа и могат лесно да се регулират. Трябва да се настроят само един или два винта, за да се вдигнат нивата, да се изправя или да се доближи до рамката или по-навътре от рамката.

Драскотини върху дървото

Малки драскотини и драскотини в дървото могат да бъдат ретуширани добре с коригиращи химикалки. Те се предлагат в различни цветове поотделно или в комплект. С правилния цвят, който да съответства на вашето парче мебели, можете бързо да компенсирате малки драскотини и да разкрасите шкафовете и шкафовете. Драскотът е просто боядисан с писалката, а боята изсъхва за няколко минути.

По-малки, но и по-големи драскотини и точки на натиск върху масивна дървесина могат лесно да бъдат премахнати с друг трик. Ще ви трябва желязо и влажна кърпа. Задава желязото на топлина, обикновено това е най-ниското ниво. Поставете влажната кърпа на повредената зона и го загрейте с ютията. Не трябва да търкате или силно да натискате, но само с помощта на желязото топло кърпата нежно. Дървените влакна от твърдото дърво се разпръскват през влага и топлина и могат да се върнат в оригиналната си форма. Ако е необходимо, техниката може да се повтори няколко пъти, докато изчезне драскотина или синината.

Долната част на чекмеджето е огъната

Ако чекмеджетата са твърде натоварени, рано или късно това ще доведе до огъване на пода. Ако земята е силно огъната, тя в крайна сметка ще изпадне напълно. За да избегнете това и да изправите земята отново, имате нужда от шперплат. Нарежете ги приблизително до размера на пода, но издърпва няколко милиметра, за да използвате този втори етаж отгоре в чекмеджето и съм стар За да инсталирате под. С лепило за дърво можете да лепите двете части заедно. Подът е изправен и подсилен.

Надяваме се вашите кухненски шкафове или любимите ни чекмеджета да ви помогнат
Нашите съвети изглеждат хубави отново и остават с вас за дълго време.

Сега ли докарахте мебелите си до нулата и сега искате повече занаяти и занаяти? След това ще намерите в тази книга идеи идеи за украса на вашите мебели. Независимо дали става с очистене, боядисване с красиви бои или с техника на разкомплектовка!

Мръсни и мазни повърхности

В кухнята мръсотията и мазнините петна на шкафове и шкафове са трудно да се избегне. Така че повърхностите отново да блестят и изглеждат пенливи, чисти, някои почистващи препарати и средства за домашна помощ много бързо. Малка топла вода, смесена с няколко пръски от препарат за разтваряне на мазнини, вече разтваря масления филм, който се формира върху шкафовете при готвене. Използвайте мека гъба или кърпа, за да избегнете надраскване на повърхността на шкафовете.

Устойчивите петна от мазнини могат да бъдат покрити с сода за хляб, добавете малко вода и оставете сместа да се накисне. След това содата и мръсотията могат да бъдат изтрити с кърпа. След почистване с течност за измиване на съдове или бакпулвер, трябва отново да изтриете повърхностите с чиста вода, за да премахнете всички остатъци от печената прах или почистващия препарат. Особено внимание се отделя на кухни с много дърва. С помощта на специални почистващи препарати за дървесина или полирания, дървените шкафове в кухнята отново заблестят или разкрасяват дрехите ви в апартамента.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: