15 практически идеи за кухня, които искате веднага!

Складовото пространство е търсено във всяка кухня, без значение какъв стил има и дали е голям или малък. Ще ви покажем 15 примера, които ще ви дадат повече пространство в кухнята. 

2. Кухненски тестени изделия

Кухненски прибори са перфектната връзка между две функционални зони. Особено в малките апартаменти е целесъобразно, например, да се комбинира кухня и хол, както се случи тук. Тази дървена пейка е кухненска посуда и маса за хранене и създава плавен преход между двете жилищни зони. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Рафтове над прозореца

С кухни, които имат прозорец, пространството на тази стена често остава неизползвано. Това не трябва да бъде, както показва нашият пример. Тук е поставена дълга дъска върху прозореца на кухнята, върху която готварски книги, подправки и храна се съхраняват в шикозни чаши - практични и красиви в същото време!

4. Креативни кухненски шкафове

Кухненските шкафове не трябва непременно да имат стандартна форма. Какво ще кажете за кухненски шкаф с напълно различен, интересен дизайн? Този шкаф тук е най-добрият пример, че дори кръгли шкафове в кухнята създават място за съхранение и визуално осигуряват разнообразие. 

5. Изненадващо място за съхранение

Много обзаведени кухни понякога имат малки пропуски. С такива елементи, но може би умело да се създаде място за съхранение и дори последният ъгъл все още се използва. 

6. Барек

Голямата кухненска маса е страхотна, но също така заема много място. Дълъг тийзър на кухнята е мястото, където няма кухненско пространство за маси, поради липса на пространство, което не винаги е решение. В такъв случай са необходими нови идеи. На практика, например, малък правоъгълник може да има L-форма, както в този пример. Заема по-малко пространство, създава седалки и може да се използва и като работна повърхност. Каква практическа идея!

7. Декоративен стенен шелф

В кухнята не се изисква само функционалност, но и визуално привлекателен дизайн. Колко красиви могат да бъдат комбинирани, показва този рафт. Това е истинско око, което може да се напълни с декоративни предмети или с подправки и други подобни. 

8. Стикер за стена за щастлив дизайн

Особено с малки кухни дизайнът понякога е твърде кратък. Кухните също могат да бъдат украсени без усилие, просто и евтино, с стилни стикери за шик. 

9. Скрити зад капаци

Малките, стилни кухни често се смята, че предлагат по-малко пространство. Този модел е най-добрият пример за това как това не трябва да бъде. Тук кухненските фронтове бяха инсталирани от пода до тавана. Когато вратите се отворят, кухнята с мивка, повърхността за готвене и всичко, което върви с нея, се крие зад нея. Идеалното решение за едностайни апартаменти и малки апартаменти!

10. Малка килерка

В миналото килерът беше част от кухнята. За съжаление, тези времена са нещо от миналото. Как да получите малка килера, показва тази кухня. Зад две врати, които са оборудвани с рафтове отвътре, има достатъчно място за съхранение на суха храна, бутилки и чаши. Миниатюрно килерче с много опции!

11. Допълнителни елементи

Тази кухня е малка на пръв поглед и Thresen тесен и тесен. Но под бюрото е инсталирана дънна платка, която внезапно превръща тясното пространство в широка и удобна зона за сядане. 

12. Място за хранене вместо кухненски шкаф

Чудесен начин за съхраняване на съдове и алтернатива на пространството алтернатива на високите кухненски шкафове, чийто най-висок вентилатор не е достатъчен все пак, е такъв рафт за колани. Тя придава на кухнята отворен дизайн и поставя красивите ястия на сцената - задължително за всички, които имат склонност към красива кухненска посуда!

13. Останете гъвкави

Ако се движите по-често, ще харесате тази кухня. Вместо фиксирани шкафове всичко се съхранява на гъвкав рафт. Той предлага изобилие от пространство и дори интегрира електронните кухненски уреди. 

14. Островна библиотека

Долната част на този кухненски остров е оборудвана с шкаф. Една от двете страни остава отворена и се поставя като рафт - идеалното място за настаняване на малка мини-библиотека. 

15. Срещу стената

Този пример показва, че дори дългите тесни кухни могат да се използват перфектно. Стената беше снабдена с широка дъска и така, оборудвана с бар столове, превърната в бар, който може да се види. 

Дори по-практични съвети за кухнята се предоставят от нашите кухненски дизайнери. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: