Двуетажни къщи в кубичен стил

В миналото класическата жилищна сграда с два етажа, наклонен покрив и мазилка фасада е най-добрата в нещата
Еднофамилна къща. Днес тенденцията е очевидно към стил Bauhaus. кубичен
Плоските покриви, които изглеждат толкова модерни, колкото са безкраен и имат достатъчно място,
Комфортът и дизайнът са от години. ние
Днес имате осем примера, които показват колко различни
и многофункционалните фамилни къщи могат да бъдат в кубичен стил.

Просто и просто

За да изпълни мечтата на кубинската къща, не е необходимо непременно да има гигантски заговор. Дори на малка площ в средата на града може да се построи подходящ дом, както показва нашият първи пример. Той е по-интровертен и затворен на улицата и по този начин надеждно защитава личния живот на своите обитатели.

Игра с материали

Така че кубичните сгради не изглеждат скучни, архитектите трябва да измислят идеи. В този случай успешното смесване на материала води до напрежение и динамика. Бялата мазилка отговаря на големи стъклени повърхности, топло дърво отговаря на сив бетон за индивидуален, интересен допир.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Прожекции и вдлъбнатини

Друг начин да се добави личността и да се натрупате на кубична фасада е да скачате напред-назад. Те правят къщата да изглежда различна от различните гледни точки и също така е супер практична, защото чрез разфасовки и надвеси създават тераси, балкони, покриви и рамки, които могат да се използват отлично.

Динамични линии

Изграждането на къща в кубически стил не означава непременно, че трябва да разчитате изключително на прави линии и прави ъгли. Наклонени покриви, остри диагонали и заоблени криви придават на дизайна на Bauhaus определено нещо.

Сива фасада

Бялата мазилка и светлосивият открит бетон определят тона в модерните еднофамилни жилища. Също така е различно. Този куб се представя в роба от дърво с цвят на антрацит и се превръща в окото на околните.

Отворена и прозрачна

Какъв ще бъде стилът на Баухаус без големи прозорци и огромни остъкления? Кубическият и ясен вид на тези домове буквално крещи за прозрачност и големи прозорци. По този начин вътрешните и външните пространства се сливат и градината става част от живата концепция.

Дискретен и мистериозен

Гигантните прозорци обаче не са за всеки и не могат да бъдат прилагани навсякъде. На улицата и съседите съвременните къщи искат да бъдат малко по-затворени и интроверсирани. В края на краищата вие не искате да седнете в собствения си дом, както на табелата за презентация. Високо монтираните панделки и малките, умело подредени отвори осигуряват достатъчно светлина във вътрешността, без да позволяват нежелани прозрения.

Тухла и бетон

И накрая, имаме кубична сграда, която се отличава със своята същественост от типични дизайни на Баухаус. Тук топлата тухла отговаря на хладен бетон, създавайки уникална и непогрешима цялостна картина.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: