Модерни телевизионни мебели

Къде да отидем с телевизора? Този въпрос вече не е проблем за нас, защото имаме нашите експерти
гледайки наоколо и намерил многобройни модерни телевизионни мебели, което не само е страхотно
са съвременни и стилни, но и практични. Тук можете да го направите сами
разгледайте различните модели и вашите
изберете отделни любими.

panelsystem

Масивните стени са изложени навън. Днес модерният хол е по-светъл, проветрив и преди всичко по-гъвкав. Това идва от практическите панелни системи HWD GmbH точно така, защото се адаптират към голямо разнообразие от изисквания и приложения. В допълнение към различни аксесоари като елементи на шкафа, рафтове или просто телевизионен държач, почти всичко може да се окачи тук, тъй като е оборудвано с подходящи скоби. По този начин плоският екран е безпроблемно и стилно интегриран в хола и не отнема никакво ценно пространство.

стая стена

Стената на дневната се представя подобно модерна и стилна Lampo L2-30 от жилищна станция, който предлага много място за съхранение, както и интегриран телевизор. Това дори може да бъде осветено при поискване. Цветовете на елементите могат да бъдат съобразени с вашите индивидуални желания.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

бюфет

За тези, които не се нуждаят от цялостен стенен модул с множество елементи, а просто обикновена телевизионна банка, нашите експерти имат Schnepel една еднакво елегантна и практична алтернатива: телевизионния шкаф MK-2 впечатлява със своите фронтове в Пасадена, интересен и съвременен стар дървен вид, тялото е в лъскаво бяло.

ТВ банка в ретро стил

Тази телевизионна банка от Джентълмен дизайнери впечатлява със своя хладен ретро вид и е успешна комбинация от скандинавски дизайн, ретро визия и индустриален стил, който обогатява всеки хол и се превръща в абсолютно очаровател. Лекото дърво и тънките, наклонени крачета контрастират прекрасно с тъмните метални вложки.

Въртяща се колона

И накрая, изключително спокойно и супер модерни телевизионни мебели от къщата extendo, който всъщност не е мебел, а по-скоро притежател. По-малко тук е ясно. Благодарение на подвижната основа, колоната може да се завърти на 360 °. Колоната се предлага на две височини и може да бъде монтирана от двете страни. Перфектното решение за малки пространства, в които трябва да се спаси пространството, както и за всички съвременни и минималистични живи концепции.

Нуждаете се от още малко вдъхновение? В нашите мебели Ideabook TV за всеки стил на обзавеждане ще намерите много по-велики
Идеи и продукти на нашите експерти.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: