15 плъзгащи се врати, които са идеални за малки къщи

Плъзгащите врати са едно от най-добрите решения за малки къщи. Защото те са само много
отнемайки малко пространство, всеки инч от наличното пространство в къщата може да се използва.
Нормалните врати, от друга страна, са практични модули в големи къщи. Ние обаче имаме нужда
За да отворите и затворите вратите на определено място, което не винаги е така
Налице е. Но плъзгащата се врата не е същата плъзгаща се врата! С едно
Разнообразие от различни системи, материали и форми може да бъде напълно
създайте различни дизайни. И те също са функционално различни
често. В тази книга имаме колекция от 15 идеи
които да покажат какъв ефект има такива плъзгащи се врати
може.

2. Проста плъзгаща се врата от текстил

В следващата ни снимка, дневната и спалните трябва да бъдат разделени в голям едностаен апартамент. Това се прави от делител на помещения, който се състои от различни панели, които се плъзгат заедно при отваряне. Имаме предвид: разумно отделяне на помещенията, без да се налага да отделяме напълно двете помещения един от друг. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Повърхности с матирано стъкло

Такива матирани стъклени повърхности са идеални, ако искаме да смесим помещенията помежду си колкото е възможно по-плавно. А също така и за светлинните условия играят този вид плъзгащи се врати голяма роля. Защото, ако в банята няма прозорец, стъклените врати оставят светлината от съседните помещения и най-малкото да потопят банята в разсеяна светлина. 

4. Връзка между интериора и терасата

Тези плъзгащи се врати, които се сгъват един в друг, са идеален свързващ елемент за дома и градината. Когато времето е наред, сгъваме стъклената стена настрани и разширяваме малката къща около съществуващата тераса. 

5. Почти невидим: Плъзгащата се врата е бяла

Това е, което наричаме оригинална идея. Тъй като помещенията са много малки, библиотеката и плъзгащата се врата бяха комбинирани - с фин и гладък бял цвят, за да изглеждат като стенни тук. 

6. Силни контрасти с цветовете

Тази плъзгаща врата, от друга страна, веднага се откроява. Тъй като жителите на този апартамент очевидно придават голямо значение на силните цветови акценти. Мислим си: Прекрасна идея да оживим хола. PS: Кой е забелязал синята маса, която получава синьото на плъзгащата се врата? 

7. Fancy: Плъзгаща се врата от поцинкована стомана

За повече индустриални дизайни на интериора, тази плъзгаща се врата, изработена от поцинкована стомана, е специален привкус. Защото изглежда много функционален, но от комбинацията с белия елемент все още приятелски и не преобладаващ.

8. Вграденият килер

Да стигнем до едно много класическо, почти игриво решение. Отделя се спалнята от гардероба, която се намира под таванския покрив. Тъй като съблекалнята не се нуждае от прозорци и все пак трябва да бъде добре вентилирана, горните дръжки на плъзгащите се врати са проектирани с полупрозрачен шаблон. 

9. Плъзгащи се стъклени врати

В следващия пример отново виждаме как могат да бъдат пропускливи плъзгащи се врати със стъклени елементи. Те са идеални, когато къщите са особено малки и нямат възможност да интегрират много големи прозорци. 

10. Многофункционално: Черната дъска

Трябваше да погледнем два пъти, за да забележим действителната плъзгаща се врата. Тъй като тя се състои от врата, която е боядисана на страна с черна дъска. Това е прекрасно повторно използване за забавни новини, списъци за пазаруване или семейни уикенди. 

11. Плъзгащи се врати с фолио

В модерните стаи, такива просторни стаи за раздяла са прекрасни. Наемодателите в нашия пример използват фолио, което е професионално залепено за стъклото. И това е адаптирано днес. 

12-ти стая делител

Този плъзгащ елемент е наистина много дискретен. При движение на релса леката малка стена действа едновременно като делител на помещения. 

13. Матирано стъкло

Това разделение отново е решение между дневната и банята зад нея. Матовите разделителни модули осигуряват на системата усещане за интимност и уединение, което все още оставя малко светлина и сянка. 

14. Проектиран като пълна стена

В зависимост от личния ви вкус разделящата стена може да изглежда много различно - както в тази картина, например. Тук MDF облицованата плъзгаща се врата прилича повече на компактна стена, отколкото на гъвкаво решение. 

15. Отделете и отворете помещения с лекота

Малките къщи се справят добре в големи помещения с възможно най-малко стени. Затова размерите на стаята изглеждат по-големи, отколкото всъщност са. Но въпреки това обитателите се нуждаят от неприкосновеност във всяка стая. Може би един от партньорите иска да готви в кухнята, докато другият партньор гледа телевизия. И тогава може би има деца, които произвеждат обичайния шум с техните играчки. След това плъзгащите се врати са оптимално решение за гъвкави сепарации. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 89 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: