10 бели мебели, за да се влюбите

Цветът бял играе важна роля в архитектурата и интериорния дизайн на нашето време. Нищо чудно, че изглежда безкраен, елегантен
и модерни, позволява на стаите и фасадите да блестят и предават чистотата и
Яснота. Бялото е идеалният спътник за минималистични дизайни и дизайн
намален дизайн, но също така се вписва добре в модерния външен вид къща, също
Индустриални стилове, модерни, потънали в шик или класически
Институции. Дали някой реши сега за бял пълен облик или
Бялото, препечено с други цветове, остава индивидуалният вкус
наляво. Най-хубавото е, че тя работи по два начина. Днес имаме десет бели
Мебели, които открихме с нашите експерти и които
да интерпретирате не-цветен хип по съвсем различни начини и в
Задайте сцена. Със сигурност има подходящата бяла мебел за всеки стил и всеки вкус.

Бели мебели: Рустик шелф

Цветът бял е не само добър за пуристки дизайнерски мебели. Модерните, донякъде по-рустически стилове на Industrial и Shabby Chic също са подчертани от белите мебели. Това е идеално за това Раф. 01 от Дизайн на дървени палети. Той е изработен от употребявана европалетка, която вероятно има дълго пътуване по земното кълбо зад него. В семинара на нашите експерти, той се обработва в трудна ръчна работа в няколко цикъла на смилане и се превръща в истински очите-улов. Във вашия дом, хладната част получава нова функция - било като вино или лавица, склад или минибар, кухня или обзавеждане за баня зависи от вас.

Бели мебели: Стилен стол

Стилни дизайнерски столове са особено популярни в блестящо бяло, защото неутралният цвят прави всяко мебели да изглежда още по-добре и привлича вниманието на наблюдателя изцяло към екстравагантния дизайн. Моделът въпросителен знак от Tonon беше от нашия експерт Стефан Хейлигър проектира и очарова с екстравагантна форма, която имитира тази на въпросителен знак. Голямото нещо: Този хладен стол не само изглежда супер стилен, като много бели мебели, но също така постига много комфорт. Седалката изглежда плава и дава указание за приятните извори, които забелязвате, когато седите.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Бели мебели: удобна възглавница за седалката

Не винаги трябва да бъде дизайнерският стол, понякога просто искаме да пълзим на обикновена възглавница за седалката. Няма проблем! На Суши ролка от cozydunes ние се настаняваме удобно и оставяме краката и душата си да се люлеят. Възглавниците на седалките се предлагат в широка гама от тъкани и размери и са изработени от висококачествени материали до най-високите стандарти за качество в Германия. И не е нужно да се страхувате от мръсотия и петна, защото капакът е сваляем и може лесно и просто да се мие в пералнята.

Бели мебели: рафинирано легло

В спалнята, бялата мебел е особено популярна, защото там я харесваме просто, спокойно, тихо и свежо. В средата на ярки цветове, само някои от нас наистина идват да си починат. Ето защо, бялото е чудесно решение за мебели за спалня и текстил - и разбира се за леглото. Какво ще кажете например за модела? кът от къщата образуват силен? Той не само Ви предлага много място, но също така има и склад за книги, будилници, нощни лампи и др. На таблото.

Бели мебели: гъвкави седалки

White също играе важна роля в сравнително простия и функционален скандинавски интериорен дизайн. Изглежда свежо и приятелско и подчертава намерението да се създадат мебели, които изглеждат добре навсякъде, са с високо качество и изпълняват функциите си без излишни и надеждни. Точно така щепсел мебели от това Иска мебели, които всъщност са предназначени за мебели за партита и мероприятия и за по-хладна алтернатива на дрехите за бирени маси, но ние се харесахме толкова много с чистотата си, че всъщност са спечелили редовно място в градината, на терасата или в апартамента. Най-хубавото е, че те се инсталират бързо и без каквито и да било инструменти, готови за незабавна употреба и също така бързо разглобяват и съхраняват пространство за пестене до следващата им употреба.

Бели мебели: практичен вграден гардероб

Белите вградени гардероби са изключително популярни, тъй като безпроблемно се адаптират към белите стени, създавайки хармоничен, подреден вид във всяка стая. Независимо дали в спалнята или в стаята за гости, в коридора или в офиса - тези шкафове предлагат място за съхранение без край и не отнемат ценно място. Тук виждаме вграден гардероб с пет врати, който от професионалистите в шкаф фабрика е направено индивидуално и точно и перфектно интегрирано в неговата среда.

Бели мебели: Орнаментирана странична маса

Колкото и да са красиви, стилни и безкраен като бели мебели, много от тях рискуват да станат скучни в дългосрочен план. За тези, които обичат обикновените мебели, но не искат да пропуснат този специален нещо Джулиен Шааб перфектното решение: той ампутира IKEA-класически боя крака и след това му липсва стилна протеза. По този начин простата странична маса се усъвършенства многократно и е абсолютно очарователна във всеки хол.

Бели мебели: Охлажда се диван

На белите дивани разделят духовете. Някои ги намират супер стилни и елегантни, другият просто непрактичен. Вероятно зависи от това колко деца или домашни любимци имате и колко искате да пиете червено вино или да ядете шоколад. Фактът, че ярък бял диван прави голяма фигура във всеки апартамент, вероятно е все още безспорен. Тук имаме това woodboxx и са напълно издухани от чистия, вечен и модерен дизайн. Но не можете да устоите на шоколадовия бар пред телевизора, нали?

Бели мебели: Многофункционален бюфет

Белите мебели се приветстват и в работни помещения и офиси. Те придават на атмосферата допълнителна доза стил, като в същото време ви държат удобни. Мебелите, които виждаме на тази снимка обаче, имат много повече ръкави: мултифункционалната програма FLEXX от КОЛЕКЦИЯТА е перфектният избор за тези, които искат да включат гъвкаво работно място в хола, трапезарията или спалнята си. Това е бюфет с вградена маса за излизане, която изчезва, когато е необходимо.

Бели мебели: Барокова тоалетка

Бароков стил или изтънчен шик без бели мебели? Невероятно! Ако ви харесва буйна, богата и необичайна, идва с нашите експерти Ретро античен дизайн за негова сметка. Тук няма масово произведени, но необичайни и направени след стари традиционни занаятчийски мебели със собствен характер.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: