10 хладни холни маси

Вашата масичка за кафе се състои от четири крака и плот за маса? Как скучно! Тогава е крайно време, доброто парче
за размяна - и за наистина страхотна дизайнерска маса със стил! вашият
Не знаете къде намирате нещо подобно? Доста проста: тук с нас! Ние ви представяме
В този Ideabook, има десет луксозни и супер готини маси за кафе,
впечатляват не само с тяхната функция, но и с техния дизайн и
със сигурност ще привлече вниманието на всички. Сега просто трябва да отидете
вземете решение за една от стилни маси. Да вървим!

Кръгът трябва да е под квадрата

Тази масичка за кафе, изработена от фино розово дърво, играе с нашето въображение и геометрични форми. Ние буквално се сърдим да премахнем сребърния куршум. Ако масата се накланя тогава?

Добри карти

Краката на тази много специална масичка за кафе се състоят от 52 игрални карти. Истинско око, което не само ще привлече вниманието на следващата игра нощ.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Формата отговаря на функцията

Тази маса за хранене от стомана впечатлява не само със своя модерен дизайн, но и с функцията си. Той оценява с три супер практични държачи за чаши и бутилки. По този начин чашите за кафе, бутилките за вино и часовниците вече са твърдо фиксирани и вече не могат да навредят.

unconventionally

Повечето маси са квадратни или кръгли. Там можете NURBS просто прозял отегчен. С това оригинално чудо на формата ви носи живота в щанда и забавление в хола си. Особено удобно се чувства NURBS Между другото, с по-малките си братя, които могат да служат чудесно като странични маси.

Силна верига

Металната основа и стъкленият връх на наградената награда масичка за кафе съюз свързва силна верига от железни пръстени. Шиковата част е разработена по случай десетата годишнина от еурото и трябва да символизира силната връзка на държавния съюз. Между другото, отделните връзки във веригата не са едни и същи, но се състоят от различни метали като символ на различните езици и традиции на държавите от паричния съюз. Според дизайнерите една оптимистична визия за бъдещето на Европа, която се състои от отделни членове, но заедно формира силно и неразривно цяло.

чудеса за съхранение

Холна масичка домино има всичко, защото под неговата хладна черно-бяла шарка се крие достатъчно място за съхранение. Специалното нещо: някои от елементите могат да бъдат отворени по такъв начин, че да може да се доближи част от масата до дивана. Особено удобен, ако дистанционното управление или чип чанта са твърде далеч ...

Ярък пример

През деня трудно можеш да видиш какво представлява тази маса. Но горко, става тъмно. След това светва благодарение на вградената светодиодна технология в любимия ни цвят и по този начин е изключително привлекателен.

Планината вика

На тази таблица името е Програма: Dolomyth е блок от скали от Доломитите, който отразява климатичните и геоложки условия в региона. Индивидуалните седиментни слоеве на скалата са напълно разпознаваеми в блока, както и грапавата, мъхлива повърхност. Със специална смола, снимката на скалата беше записана и направена издръжлива. Наистина необичаен улов за вашия хол.

силует

Манхатън Тази масичка за кафе и когато се вгледате в отделните нива и криволичещи форми, една действително се чувства небостъргачите на Голямата ябълка припомня разговори. Високото качество, топло дърво представлява вълнуващ контраст с остри ъгли и ръбове на тази впечатляваща мебел, която предлага достатъчно място за книги, списания, чаши и всичко, което все още обичат да ги пуснете друго.

бетонен блок

Бетонните мебели понастоящем са в голямо търсене и са на високо място в списъка с желания на дизайнерите. Защо? Просто, те са минималистични и довеждат до усещане за всеки модерен хол. В допълнение, те излъчват известна отчаяност и играят неочакваното. Време е за конкретна масичка за кафе!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: