Най-умните съвети за получаване на евтини къщи

За много хора мечтата на техния живот е това, което в крайна сметка се фокусира върху целия им професионален живот: желанието да притежават собствен дом. Но собствената собственост изглежда за много съвременници, поради много места, повишаващи цените на недвижимите имоти, понякога недостижими. Но мечтата за притежание на къща, независимо дали със или без градина, той не трябва да остане смазан, защото в тази страна в действителност все още има такива, евтините къщи, дори и за по-малко по-малката чанта. Тук показваме с 10 примера как и къде.

Евтината сглобяема къща

Кой иска да изпълни желанието си за собствен дом, днес е на първо място изправен пред въпроса: Искате ли да изградите себе си или по-добре да го купите вече? Но предположението, че обикновено не е достъпно да се построи самата къща, е в нестабилна земя. Тъй като сред многобройните оферти на местни и чуждестранни доставчици на сглобяеми къщи могат да се намерят доста евтини къщи и реални изгодни сделки. 

Така че, ако можете да се насладите на идеята да живеете в сглобяема къща според принципа на комплекта, можете да спестите доста пари, за разлика от традиционния метод за изграждане на камък върху камък. Строителите, които могат допълнително да правят без големите и скъпи марки сред доставчиците на сглобяеми къщи, водят особено благоприятно. Първата възможност, за да придобиете евтина къща и на първо време, е изграждането на сглобяема къща.

Близо до магистрала и пътища

Малко популярни, но обикновено доста евтини за купуване, са тези къщи, които се намират на магистрали или захранващи пътища. Тези евтини къщи обаче не трябва да бъдат разтревожени от движението, движещо се наблизо. Обаче всеки, който купува такъв имот евтино, може да го реконструира със звукопоглъщащи прозорци и врати, така че шумът от движението да остане навън. Това също така отваря възможности за придобиване, например, на по-голяма къща, доста евтино.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Районната къща

Втората опция за евтини къщи ни показва тук Архитектура + енергия. Това е терасовидната къща, която се препоръчва като рентабилна алтернатива на свободния вариант, особено за строителите с ограничен бюджет. Също така в повечето немски предградия са повече или по-малко затворените терасовидни жилищни комплекси, които често се състоят от напълно идентично проектирани имоти, чиито стени на стената са подредени. Тераковите къщи се предлагат днес на практика във всеки размер и във всеки архитектурен стил, със или без градина. Често терасовидни жилищни комплекси са проектирани от архитект и след това са изложени в единствен и отличителен стил. Едноетажна къща всъщност носи някои предимства пред отделената фамилна къща. Не е само по-евтино да се купуват, но и в текущите разходи. Например, онези, които решават така наречената централна къща, могат да се възползват от отоплителната операция на своите съседи отляво и отдясно.

Дуплексът

Третият вариант на евтините къщи, тук на върха, под формата на къща за действие, ни демонстрира Prohaus GmbH & Co. KG: двуетажна къща. Две половинки къщи, на практика съчетани един с друг, между които собствениците разделят парцел земя, разделен на него, минимизират разходите за придобиване или строителство, като просто ги разделят на две ценови единици. Така че, ако нямате възражения да живеете стена със съседите и да споделите с това и имота, който всъщност може да придобие евтина къща по този начин. Друга възможност за свеждане до минимум на разходите е да се наеме всяка половина от къща, която не се използва сама по себе си, за да се генерират текущи приходи от наем.

Къща в провинцията

Цените на недвижимите имоти експлодират, особено в градските райони на големите градове и градове. По този начин придобиването и постоянното поддържане на имот обикновено са обвързани с високи доходи. Ако обаче предпочитате евтина къща и можете да живеете с факта, че трябва да приемете дълги пътувания до следващия супермаркет, кино или театър, ще го намерите в провинцията. Фактът, че повечето хора сега се заселват в големите градове, където доходоносни работни места, пазаруване и култура са добре достъпни, доведе до много селски имоти, които са на разположение днес на изгодна цена. Тук има не само евтини недвижими имоти, но обикновено и всяка природа, а освен това често има и възможност да се държат домашни любимци. За любителите на природата евтината къща в провинцията често е най-добрият вариант за евтино придобиване на дарен имот. Кой сега иска предложения за селска къща с голям град, може да прочетете тук.

Продажбата на възбрана

Казано е в поговорката: Един е радостта на другия Фройд! И наистина, възбрана е един от най-евтините начини да се получи евтина къща. Преди датата на търга, която е обявена публично в Интернет, съдът определя пазарната стойност на въпросния имот. Накрая е насрочен публичен търг, като всеки има възможност да направи оферта за имота в рамките на 30 минути. Ако най-високата оферта е повече от 50% от пазарната стойност, но под 7/10 от пазарната стойност, съдът може да нареди нова дата на търг, при която може да се предлага по-малко от 50% от пазарната стойност на имота. Особено тези последващи назначения на задължителен търг следователно са популярни сред кандидатите, тъй като те често представляват много изгодна възможност за придобиване на евтини къщи.

Unsaniertes къща или Ausauscheune

Във всеки случай една евтина къща може да бъде закупена от потенциален купувач, който решава да построи ненарушена собственост или дори стара плевня. Действителната цена обикновено е изненадващо ниска, но кой иска подходящ жизнен стандарт, трябва да очакват високи ремонтни разходи. Ето защо този вариант се препоръчва за закупуване на къщи с ниски цени предимно за онези съвременници, които имат разнообразие от изработка, за да могат да извършват по-голямата част от обновяването и ремонта професионално. Въпреки това, тук наистина има известни изгодни условия. В брошурите на агентите за недвижими имоти подобни обекти обикновено се появяват като занаятчийски къщи нататък.

Къщата е обявена за сграда

Много недвижими имоти в тази страна се считат за сграда или технически паметник. Този статус е предмет на условия за изграждане и обновяване на собственика, тъй като такъв имот като културен актив е под постоянната защита на държавните органи. Например, ако собственикът иска да поднови прозорците или покрива, той трябва да спазва определени изисквания на органите за опазване на околната среда по отношение на строителството и материалите, както и конструкцията. Въпреки че съществуват държавни субсидии и субсидии за рекултивацията на такива недвижими имоти, много потенциални купувачи се отдръпват от придобиването на такива къщи поради множество законови изисквания. Въпреки това, ако сте особено ентусиазирани за исторически усет и атмосфера, можете да получите евтина къща по този начин. И тук, обаче, колкото повече занаятчия носи бъдещият собственик на имота, толкова по-щастлив ще бъде той в дългосрочен план с избраната от него сграда.

Къщата без градина

Ако търсите евтини къщи, винаги ще срещнете факта, че цената на даден имот зависи не само от местоположението и оборудването, но и от решаващо значение за размера на имота. Красивата просторна градина с добре поддържана морава и малко езерце увеличава значително пазарната стойност на имота и бързо увеличава цената. Така че, ако може да отоплява малка парцел, до която не разполага със собствена градина и съответстващ към него Nebengelass които в днешно време може да намерите някои евтина къща в офертата на агент по недвижими имоти или на страниците на недвижими имоти на вестника си. Понякога, когато посещава такава къща, той ще забележи с учудване, че въпреки че няма външни качества като пространство и градина, има различни възможности за разширяване и реконструкция на интериора.

Промишлените недвижими имоти

В наши дни съществуват различни индустриални имоти. Това са предимно бивши производствени сгради, които вече не могат да се използват за производствени цели и следователно се превръщат в жилищни недвижими имоти. В резултат на това все още има някои евтини къщи, които да се купят. За този имот говори много. Най-вече градското му местоположение, внушителната му архитектура и чистият размер на наличното пространство, което с високите тавани и прозорци отваря различни възможности за реализиране на мечти. Ако строителната тъкан на индустриална собственост е добра, тогава разходите за обновяване обикновено се свеждат до вътрешните фитинги. Но човек трябва да живее във високите и леко наводнени стаи със суровите тухлени стени. Живот, който винаги излъчва усещане за бохемия и неформалност.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: