Модулна къща със 75 квадратни метра под 60000 €

Все повече строители решават да построят собствен дом за модулна къща, която - както подсказва името - от
сглобяеми модули, на място до модерна сграда
да бъдат сглобени. Предимството на такива сглобяеми къщи е очевидно:
Те са по-евтини от конвенционалните домове, по-бързо се преместват от и до
гъвкаво разширяващ се. Няма нито качество, нито дизайн на пистата
останете, доказваме къщата, която ви донесохме днес. Той действа
Става въпрос за модулна къща от 75 квадратни метра от офертата на нашите испански експерти
от Касас Куб, който убеждава с модерен дизайн и висококачествени материали
и вече е на разположение от 59 000 евро.

външен изглед

Отвън модулната сглобяема къща се представя в модерен, съвременен вид. Това е едноетажно бунгало с плосък покрив, което отваря околната среда с големи прозорци и прави градината част от живата концепция. Къщата разполага с просторна тераса с пергола, която ви кани да седите на чист въздух дори при лошо време.

материали

Що се отнася до материалите, в тази модулна къща са използвани само най-качествените строителни материали. Тя е построена на базата на стоманобетонни плочи и стоманени греди, които се заваряват заедно и образуват твърда единица и след това са снабдени със защитен слой срещу корозия. Фасадата и покривът са покрити с естествен камък, шисти, каменни плочи и дървени панели, а стъклените влакна, минералната вата и полиетиленът осигуряват отлична топло- и звукоизолация.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

всекидневна

Всекидневната на къщата е наводнена с големи прозорци на две стени с естествена светлина. По този начин малкото жилищно пространство изглежда по-светло, по-просторно и по-просторно, а външното пространство е интегрирано в живата концепция. С естествена, заглушена цветна палитра и висококачествени материали холът е проектиран да бъде приятелски, модерен и привлекателен. Прозорците са с тройна изолация и по този начин гарантират перфектна жилищна среда в къщата.

кухня

Откритата кухня е впечатляващо голяма и просторна за такава сравнително малка къща. Тя е част от жилищното пространство и по този начин се възползва и от големите прозорци. Белите без дръжки фронтове и уредите от неръждаема стомана правят кухнята модерна и стилна. В допълнение, той е супер практичен, функционален и добре оборудван с достатъчно място за съхранение и всички необходими удобства.

спалня

Малката спалня е достатъчно голяма за удобно легло и практичен гардероб и се представя като убежище на мир със светли, меки цветове и пуристки, модерен интериор. Прасковите цветни възглавници и топли дървени детайли правят малката стая уютна и уютна.

баня

Банята е декорирана в модерен черно-бял цвят и разполага с удобни и съвременни мебели. Малкият размер на стаята се компенсира от сложното осветление и двоен прозорец. Това прави малката баня по-голяма, отколкото всъщност, и се превръща в истински оазис на благосъстоянието.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: