Перфектно създаде малка баня: 7 практични съвета за по-голяма поръчка

понякога
Изглежда невъзможна мисия, малка баня е приятна
да се създаде. В края на краищата, това не е просто стилна украса
блясък. Също така многобройните прибори като козметика, кърпи & Co.
искат да бъдат настанени, така че да имаме приличен и
организирана баня. За всички вас, които сте след практически
Търсите система за рафтове, която е подходяща и за мини-стаи, имаме 7 прости
Намерени предложения!

1. Изгответе сами монтажния шелф

Вградената мебел е идеална за малки стаи и ниши. Не винаги трябва да ги правите от експерт, но можете сами да го направите. За това се нуждаем само от две големи ленти и малки плочи за всеки етаж, които прикрепяме към стената. Чудесен начин да получите готов шев, който да се впише дори в най-малките ъгли.

2. Практични и функционални

Не повече обемисти мебели, които не могат да намерят място в малки стаи! За щастие все повече и повече компактни решения се разработват, които постигат със своя прост и функционален дизайн. Така и тази система за полици, която може лесно да се скрие под мивката!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Импровизация е необходима!

Понякога можете да създадете прекрасен дизайн с най-простите неща. В тази баня се използват обикновени дървени дъски, за да се прикрепят към стената като рафт. Изглежда особено приятно чрез съответната облицовка от дърво.

4. Творчески идеи

Искаш шелф до огледалото за баня, така че винаги да имаш най-важните неща, които са непосредствено под ръка, но липсва място? В тази баня виждаме умно решение, при което рафтът просто е прикрепен към тясна дървена стена до огледалото. По този начин се създава достатъчно място за съхранение на всички прибори, без да има пространство.

5. Невидимия шелф

Вече видяхме, че вградената мебел е една от най-добрите опции за малки пространства. Също в нашия последен пример, тесен шелф беше пуснат в стената. Така че нишата зад вратата може да се използва перфектно, в която обикновеният шкаф няма да се побере.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: