Топ 5: Проверка за кутии за боклук – 10 блестящи идеи и много други

Днес е Денят на майката и сме събрали най-популярните статии от седмицата за всички майки, но и за всички останали. Нека да започнем с идеи как да скрием боклука. Продължава с апартаменти за всеки зодиакален знак, много идеи за градината и впечатляващ проект преди и след старата плевня. Честно сърфиране! 

1. Защита на екрана за кутии за боклук: 10 брилянтни идеи

Всички ние имаме ги сложиш в предния двор или задния двор, и без тях ще бъдат загубени, но с красив външен вид, те наистина не са в момента: кофи за боклук. Достатъчно основание да отделите цяла книга от идеи за грозните контейнери за боклук на нашия сайт и да ви дам някои идеи как да ги скриете дискретно.

2. Подходящ модерен апартамент за всеки зодиакален знак

На второ място тя ще бъде астрологична! Без значение дали Водолей, Лео или Скорпион - в старомоден скучен апартамент никой не обича да живее там. Ето защо ви донесохме 12 супермодерни, но съвсем различни апартамента - по един за всеки зодиакален знак. Нека да видим дали вашият любим апартамент също се побира астрологически за вас.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Малки, но фини: 9 прости идеи за грижовни градини

Бронзовият медал отива в грижливите градини! Нашите съответстващи елементи идва заедно с някои полезни съвети и трикове за това как да градини или малки участъци е много прост, евтин и се превръщат в красиви малки открити корта без много усилия.

4. Преди-след: Разрушената плевня е напълно реновирана

Винаги ли сте искали да живеете в стара къща в провинцията? В къща, която вдъхновява историята и в която подовата дъска се разклаща, когато я вървите? Такъв обект от 1765 г. нашите експерти са пропуснали преобразяване и както къщата отвътре, така и парцелът отвън, блестят в съвсем нова светлина. Резултатът е на стойност посещение!

5. Специален дизайн градина: тези идеи ще ви впечатли!

Не на последно място, няма нищо по-добро от това да имате собствен зелен оазис, където можете да забравите шума и суетата на ежедневието. Разбира се, че искате да направите своя собствена градина възможно най-уникална, така че да можете да се насладите на топлите дни до най-голяма степен. Ако все още се нуждаете от вдъхновение, ние имаме само това: 5 впечатляващи градини, които ни отвеждат до най-красивите места в света.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 + = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: