Идеални спални идеи

Спалнята понякога е най-важното място в къщата. Тя е точно, когато се работи и през деня е много, трябва да дойдеш тук в никакъв случай да си почине и да си възвърне силата на новия ден - и сега понякога не е, когато в стаята е по-скоро пренебрегвани, че тук не уютна Може да възникне атмосфера. В най-добрия случай, релаксацията трябва да започне дори и в момента, в който един спалня влиза. Това, което е необходимо за това и как да приведете личен стил в спалнята си, независимо от уюта, се показва чудесно творчески примери на нашите експерти - без значение дали го предпочитате у дома или просто като:

звезден

В допълнение към уютното легло, осветлението е от решаващо значение за дизайна на спалнята. За разлика от кухнята или в банята, това не се отнася за осветяването на определени области по най-добрия възможен начин. По-скоро трябва да създаде приятна атмосфера, в която човек обича да остане. Така че поставете на свещи и фенерчета, вместо празнично осветление! Столът до леглото също е много практичен, защото след дълъг ден можете просто да свалите дрехите си и благодарение на овча кожата, която е залепена върху него, имате още една пухкава седалка.

Farbrausch

Човек го харесва по-колоритен, а другият - обикновен. За да бъде компрометирана като двойка, с която и двамата са доволни, винаги трябва да избирате между два основни перспективи разлика: а именно това, което виждате от леглото и това, което виждате, когато влезете в стаята. В края на краищата, колоритен спалня е хубаво и хубаво, но разбира се, спалнята все още трябва да е място за релаксация! Например, с цветни тапети зад леглото, можете да сложите удар в спалнята, което не ви безпокои, ако искате да си починете тук. обаче, леки тъкани, като например бял лен или бежови завеси гарантират, че имате и леглото на непрекъснат изглед към останалата част на помещението се чувства като се вгражда в облак.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Спално легло 2.0

Повишеният сън винаги напомня малко училище пътуване ... По това време е било на Ножици, камък, хартия Върхът на двуетажно легло е намазан и магията му е останала до днес! По-подходящ за възрастни от двуетажното легло е малък таван, достъпен по стъпала. Вместо легло, матракът на пода дава непринудена цялостна картина. Фактът, че душът и мивката са дори вградени в спалнята и можете да достигнете от галерията на балкона, всъщност нищо не липсва в тази дизайнерска концепция.

Бели сънища

Като алтернатива на съня в галерията, можете също да поставите леглото си точно под нея. Това има предимството, че можете да настроите работна площ по-горе и да се насладите на гледката много повече. Докато спите, не се получи в крайна сметка така или иначе, колкото изглежда около теб ... И най-важното е, че околната среда излъчва топлина и уют - условия, които определено са дадени в тази напълно проведе в бяла спалня! Особено небето над леглото ви кара да се чувствате напълно безопасно.

Висок контраст

Ако не харесвате очевидни цветове в спалнята, но не искате да се съсредоточите изключително върху бялото, тогава сте стигнали до светло-тъмни контрасти! Независимо дали е сив, черен или кафяв, той винаги има особено хармоничен ефект, когато избраният цвят се повтаря в различни подробности, като например възглавници, картина на стената или лампата на нощното шкафче. 

Време за цветя

С флорални легла или килими лесно можете да получите лятото в спалнята. По принцип текстилните изделия са много подходящи за проектиране на спалнята - кафяви тонове през есента, лилаво през пролетта и розова палитра през лятото. Комбинацията от дърво и стъкло осигурява също така вълнуващ топло-студен контраст и същевременно носи светлина в съседната баня.

Swing легло

Една абсолютно проста и в същото време невероятно творческа идея: полагането на матрака върху палети и прикрепването му към тавана с въжета - визуално е голям хит и се вписва право в таванско помещение-Околната среда, включваща тухлена стена и високи тавани, е много добра. В допълнение, можете да рок толкова много удобно в съня! Какво повече бихте искали ...?

Пап легло

Особено необичайни са тези парчета мебели от Stange Design! Библиотеките и нощни шкафчета са едно нещо ... Но легло от картон? Да, това работи! Уменят конструктивен дизайн гарантира стабилност и издръжливост - без метални или пластмасови връзки. Най-малко толкова сигурни: любопитните погледи на посетителите им. Леглото, изработено от двоен гофриран картон, е истинско окото!

По-красиви вдъхновения за спалнята? След това погледнете идея за книга нататък.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: