Подходящи за котки идеи за апартамента

Котки - какви очарователни същества, толкова непроницаеми и загадъчни, те запълват живота ни за по-голяма равновесие. С грациозния език на тялото, склонността към несигурност и дълбоките им очи котки ни очакват от векове. Дали като светите същества в древен Египет или прокълнат Jinx в средата на родителя, няма животни, все още се чувствала толкова отхвърляне и любов преди. Но едно е сигурно, което някога обича котка винаги ще го прави. С изискана финес котка се облича Животни лесно на пръста и винаги запазва своята независимост в противовес на кучето. Защото котката не може да бъде образована, котката прави това, което има смисъл, и човекът знае как да оцени това, какво друго му остава. За да дадем на тези уникални същества в нашата къща специална жизнена атмосфера, дизайнерите са проектирали различни елементи от мебелите и играят възможности, така че на нашата котка се предлага максимален комфорт. С тези прекрасни идеи за приятна за котва интериор тайният домашен любимец е щастлив сред домашните любимци и ще благодари на това с дълбока любов към своя собственик. 

1. Изградете малка уютна пещера

За да можем да предложим на котката ни няколко отстъпки в апартамента, сградата или покупката на различни Katzenhöhlen е подходяща. Тъй като такова отстъпление е изключително важно за нашия Stubentiger и е в природата. За да се предпазите от врагове след лов и да избегнете постоянно напрежение, котката автоматично се оттегля в уютни пещери. Дори под дивана или леглото, тя се чувства в безопасност и вижда това като перфектна алтернатива. Друг феномен и интересна връзка показват котки до картонени кутии. Веднага щом вземете пакет и го отворите, котката вече любопитно се изкачва в него и седна. Голям, малък, висок, плосък - форматът няма значение! Често ни харесва да гледаме котето си, тъй като се притиска в много малки и напълно неподходящи кутии. Без значение от какъв материал се състои пещерата, дори и една картонена кутия изпълнява важната нужда на котка, необходимостта от сигурност и сигурност. 

Между другото: картонът отразява топлината на тялото и по този начин е идеален за сън. Тъй като котките се чувстват особено удобни на топло места. 

2. Основно оборудване: купа за храна

Хранителните чаши и отвара са част от всеки интимен интериор. Те трябва да се разглеждат поотделно и дори да се създават отделно. Перфектната купа за котки е лесна за почистване и трудно се движи. Кои са проектите на собственика му хареса, така че котката е доста Schnuppe, основното нещо, което тя получава добре на храната и купата спира. Някои собственици ще са забелязали веднъж преди това, че техният бебешки тигър започва да изстъргва от време на време до купата за храна. Това е вроден инстинкт, който да скрие плячката от други животни и да я спаси за по-късно. Така че не се притеснявайте, че котката просто следва вътрешното й желание. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Предлагате драскащи мебели с възможности за катерене

Възможностите за индивидуално надраскване или катерене са особено важни за създаването на приветлив за котките апартамент. Защото с това котката следва своя инстинкт, остри си ноктите и в най-добрия случай собствените мебели не страдат от това. Въпреки това, ноктите не са заточени като тъп кухненски нож, но старите, неизползвани нокътни обвивки се отделят и се появяват нови лъскави нокти. Този процес е по-сложен на отнемането на змия, отколкото наточването на кухненски нож. Различни драскотини са подходящи за това, което може да подобри апартамента по различни начини. Точно като тази благородна концепция за котешка дървесина Cat-On, на Дизайн на котлови дървета Corbeille, който дава на собствената стая допълнителна естетика и прави щастливата стая на нашия тигър. Въпреки това, надраскване пост и сътрудничество не гарантира целостта на нашите мебели. За котката има аромати на жлезите от долната страна на предните лапи, които се търкат на капака на нашите мебели, когато са надраскани. И така, това е нашият любим стол, който трябва да събуди и да издържи специално внимание на нашата котка. Нашето коте реагира на нашето тяло и иска да нанесе собственото си.

Между другото: Друга алтернатива за чесане пост и нулата борда осигурява практическо за ежедневна употреба, груби окото изтривалка, която може да бъде добре прието в магазини за мебели. 

4. Създайте и играйте пейзажи на играта

Едно от най-големите удоволствия, които една котка може да даде на своя собственик, е да гледа играта или да играе със собствената си. В продължение на стотици години това невинно удоволствие очарова дори и най-упоритите мъже. И е много лесно да се даде удоволствие на котка с различни варианти на игра. Защото всяко малко нещо, което се движи, лесно се приема като жертва. Разширяемите мишки, звуковите кутии и топките, пълни с кокили, предизвикват вълнение. Интересът обаче е кратък, така че не трябва да обръщате внимание на скъпите варианти в детските играчки, а напротив, обикновено евтините или самостоятелно направени алтернативи се оказват най-добрата играчка за котки. Едно парче опакован фолио, например, навита в топка или традиционната вълнена топка, носи най-доброто забавление. Почти всички собственици на котки правят първоначалния опит, че тези прости продукти заемат котките много по-дълго от други фантастични играчки. Различните котки са толкова умни, че често създават свои собствени игри. Така че не е изненадващо, когато някои тигрови тигри извадят алуминиевите топки като куче и показват радост в тази доста необичайна игра.

5-та компания

Котките често се характеризират като самотници, като егоистични животни, които вървят по свой начин и се срещат само с други конспецифики, за да се борят или да се съчетават. Заблуда, поне за нашата домашна котка. Защото тя се нуждае от дружелюбно и тънко внимание от собственика си, когото смята за нещо като гигантска котка. Ако това е много пътуване и няма съквартирант, замислянето на покупка на втора котка е полезно. Но се препоръчва предпазливост, а не всяка котка харесва на компанията още една. Обикновено лесно можете да обедините братя и сестри в ранните години и да имате любовна връзка. Ако котката е по-стара и е имал лукса да бъде сам досега, той първоначално ще schwertun да приемете новите колеги и се изясни позицията си. След известно време обаче това може да доведе и до едно сънническо съзвездие. Само фактът, че домашна котка споделя дом с нейното човешко семейство, е достатъчно доказателство за неговата гъвкавост. Истината е, че котките са истински опортюнисти по отношение на техния социален живот. Те го приемат така, както са, или те оставят всичко. Имот, който никога не се освобождава от стадото. Така че е куче, като самотник един нещастник, котка е щастлив отново като самотник, когато можете най-малко почивка. 

6. Оставете задната врата отворена

Котките на собствениците на къщи се радват на голямо предимство, защото обикновено външността и ловните им инстинкти могат да се отдадат на настроението си. Ако притежавате котка, която остава само в апартамента или може да излезе навън, може да сте забелязали странното поведение на любимия ви, когато го пуснете и го пуснете, след което го оплаквате директно, а след това го оплаквайте, за да го пуснете отново. Обяснението е просто, защото котките мразят вратите. Вратите просто не са били предназначени в еволюционната история на котката. Те непрекъснато блокират патрулите си и предотвратяват котките да изследват родната си територия според волята си, а след това бързо да се връщат в центъра, до безопасна база. Ако не можем да инсталираме врата на котката в задната врата на нашата къща, на задната врата винаги се препоръчва да оставим празнина, така че котката ни може да влезе и излезе по желание и няма пречки пред това желание. Ако това се случи, тя със сигурност ще търси постоянно внимание на нейния собственик или други хора, които елиминират този проблем възможно най-бързо. 

О котки са вече уникални същества с очарователна личност, която никога няма да разберем напълно. С добра грижа и тези важни декоративни съвети за декориране на дома за атмосфера, щадяща котките, ние можем да се наслаждаваме на дълго време, живеейки заедно с нашия пухкав спътник. Тъй като котките са на средна възраст от 12 до 20 години. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: