10 типични немски спални

Каква е типичната немска спалня? ние сме просто задава този въпрос себе си и умъртвени 10 изображения, които включват някои стереотипи - и сега ние искаме да знаем от вас дали можете да разпознаете в този ... Вие сте от типа, който предпочита скандинавски стил или е по-скоро необичайни проектни идеи, които правят спалнята нещо специално?

1. Оригинален дизайн на тавана

Тъй като спалнята обикновено е доста просто обзаведена, германците най-малко слагат тавана като драф - и това не е задължително огледалото на тавана. Важно е да се оплете осветлението на тавана или също така да се избере вариантът на индиректно осветление зад фалшив таван.

2. Стари коремни ръце

Старият стил апартаменти имат свой собствен характер, поради което не е нужно да правите много в спалнята, за да го направите уникален. Завесите от пода са задължителни, в противен случай разчитате на големи мебели и приятни цветове, които съответстват на селските плочки.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Класически с плъзгащи завеси

Те идват с разнообразие от модели и цветове, поради което са непрозрачни и изключително практични - плъзгащи се пердета се намират все повече и повече в германските спални. Какъв тип сте вие: Цветни и шарени или по-скоро ненатрапчиви и ясни?

Четвъртата поръчка трябва да бъде

Дори ако някои от нас са истински хаотични, германците са известни с любов. В много спални може да се намери гардероб с достатъчно място за съхранение, а не гардероб.

5та спалня в едностаен апартамент

Не всеки има достатъчно късмет, за да може да отдели хола си от спалнята, или може би изобщо не го искат. Ето защо в много от апартаментите в Германия има уютна комбинация от двете стаи. Умерено обзаведени, не е нужно да правите компромиси дори в малките стаи.

6-та спалня и работно място в едно

Ако има малко място в къщата или апартамента и все още трябва да работите от дома, може да се случи, че домашното бюро бързо се поставя в спалнята. Повечето хора се опитват да запазят работното място възможно най-минималистично, за да не пречат на съня.

7. Модерен шик

По темата почисти се вписва доста добре в тази спалня. Всичко е на точното място тук, нищо не изглежда неструктурирано и дори мебелите убеждават с ясен дизайн. Също така предпочитанието за непряко осветление се изживява тук под формата на таванни петна. 

8. Класическа елегантност

Не можете да се объркате с класическото черно-бяло комбо, затова можете да ги намерите в толкова много спални. Шезлонгите в този пример осигуряват допълнителен комфорт - малко лукс, с който трябва да се похвалите!

9. Опростена защита на зрението

Много германци имат предпочитание към завеси, най-добре е все още завесите, които предлагат гарантирана неприкосновеност на личния живот. В спалните, в които не можеш да погледнеш от улицата, е достатъчна лека завеса. Ромските щори са особено популярни, тъй като те могат да бъдат съкратени на дължина, ако е необходимо, което позволява по-голяма светлина през деня.

10. Скандинавска лекота

Скандинавският стил става все по-популярен и особено в спалнята допринася за възстановяването с меки цветове и естествени материали. Какво му принадлежи: ярки цветове, мека светлина и колкото е възможно повече дърво под формата на подови настилки и мебели. 

Ако искате да имате някои съвети за интериорен дизайн за вашата спалня, можете да се свържете с нашия интериор.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: