7 идеи за повече място за съхранение в банята

Банята е много интимна стая, но в допълнение към мивката, тоалетната и банята или душ, ние също се нуждаят от място за съхранение на нашите кремове, лосиони за тяло, кърпи и т.н. Ние имаме 7 идеи за съхранение в банята днес. Отделите, шкафовете или рафтовете не само трябва да дадат много функционалност, не, разбира се, те също трябва да имат интелигентен дизайн. Някои комбинации от материали, размери и стилове са представени днес, които ще ви вдъхновят и ще добавите специално докосване към вашата баня.

1. Мобилни рафтове

Един лесен и ефективен начин да попълните съдовете си в банята е да ги поставите на открити рафтове. Например, ако тези рафтове са били подредени или сходни и сте сортирали позиции във Вашите кошници, нещата могат да бъдат направени просто като извадите кошницата и да получите всичко заедно. Отворената конструкция на рафтовете също така позволява на госта в случай на нужда да извади съдове, без да ви нарани неприкосновеността на личния живот и да се наложи да отворите затворен шкаф. Дори и мобилните рафтове на колелата са чудесен избор, защото тези рафтове могат да бъдат изтласкани много бързо, ако искате да почистите зад и под тях. Така че това решение със сигурност е много практична и приятелска идея за повече място за съхранение.

2. Леки рафтове

Тези рафтове също са практични, гъвкави и евтини, за да ви помогнат да получите повече място за съхранение. Освен това те са много леки и успяват да декорират стаята. Най-доброто от всичко е, че те могат да бъдат направени от различни материали, за да могат да бъдат приспособени към всякакви условия. В същото време с тяхна помощ можете да създавате контрасти и да комбинирате различни цветове и иновативни дизайни. Освен това те са лесни и бързи за монтаж.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Класически дървени рафтове

Този селски дървен шелф беше просто поставен в модерната и минималистична баня и по този начин създаде много очарователен и полезен аспект в стаята.

4. Рециклирани антични мебели за селски къщи

Ако не можете да намерите подходящ шкаф за банята си, то просто прекъснете дизайна. Отидете в мазето или в склада и погледнете какво все още е скрито в луксозните антични мебели. Тук, в нашия пример, кабинет в провинциален стил беше просто превърнат в шкаф за баня и резултатът е страхотен. Благодарение на удивителния килим, той е чудесен избор в този пейзаж за баня.

5. Стелажи от стъкло

Ако искате баня, която е с много елегантен и модерен външен вид, тогава детайлите от стъкло със сигурност са най-добрият избор. Чрез стъкло, лекота и елегантност могат да бъдат извикани в иначе затворената студена баня. За по-уютно очарование можете да комбинирате стъклото с дървени елементи. Ако искате да поддържате чисто състояние на най-съвременния дизайн, бетонните или металните елементи са най-добрият избор.

6. Кабинетът за всичко

Дали това ви се е случило и веднъж преди това: излизате от душа - намокряйте и какво забелязвате? Днес хвърлихте кърпата в пералнята и забравихте да извадите нова. Разбира се, ситуацията е още по-лоша, когато сте гост в къща и не знаете как и откъде идват вашите консумативи. Излизането на гол е със сигурност една много неприятна алтернатива. Това вече не може да ти се случи, ако имаш килер с презареждане на кърпата точно в банята. 

В нашия пример този кабинет е директно в стаята, когато излезете от тази небесна зона за душ.

7. Шкафове за измерване

Намирането на правилния кабинет със сигурност не е най-лесното решение. Ако сте намерили идеалния рафт, може да откриете, че цветът не е идеален, твърде дълъг или твърде широк или не се вмества през вратата на банята. Ако можете да си го позволите, най-добре е да имате мебели, направени за измерване. Това гарантира, че шкафът се предлага перфектно според вашия вкус и желания размер.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: