12 интелигентни идеи за повече пространство за съхранение в банята

Чудите се как в една стая като банята можете да съхранявате всички важни неща, от шампоана до кърпите? Предоставените бани не винаги са големи или удобни. Но това не бива да ви предпазва от умелото използване на наличното пространство. Тъй като няма баня е твърде малка за най-важните неща от ежедневието - ако знаете как да осигурите повече място за съхранение в банята. Ние сме събрали 12 интелигентни идеи, за да извлечете максимума от вашата баня!

1. Под наклона на покрива

Ако имате наклонен покрив, не трябва да се оплаквате от него, а вместо това да се възползвате от този голям детайл. Например, с рафтове, които са построени на склона - практично и достатъчно пространство в обикновената баня.

2. Използвайте нагоре

Рафтовете и висящите системи са особено популярни сред обикновените хора, домакините и тези, които нямат много място в дома си. Опитайте се да направите вашата тоалетна в банята, както е показано на снимката по-горе - така че не можете да се объркате.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Практични и модерни

Дори тези стелажни рафтове могат да бъдат верни спътници в ежедневието и да осигуряват достатъчно място за парфюми, кремове & много други прибори, които използвате всеки ден.

4. Мястото над тоалетната

Кой казва, че стената над тоалетната не може да се използва? Ако има само място, трябва да го използвате - например, с селски рафтове, както е показано на снимката по-горе.

5. вграден в стената

Той е особено тропически в тази баня. Тук има не само много зеленина, но и пространство в стените и бамбуковите тръби, които служат като пералня и кърпа.

6. Много малки рафтове и чекмеджета

Особено хубава идея е да играете с много малки рафтове и чекмеджета - за предпочитане в различни цветове, което дава на банята много специален чар.

7. С стъкло

Интериорните архитекти са съгласни: Има безброй начини за умело намиране на място за съхранение в банята - например с прозрачен рафт със стъклени плочи, който е умело поставен в стената.

8. Над банята

Мястото над ваната също трябва да се използва - например с рафт, който достига до тавана и предлага достатъчно място за всички принадлежности за баня.

9. Под мивката

Също толкова важно е да се възползвате от пространството под мивката. Това е практично, ако имате шкаф с голямо чекмедже - той отново може да бъде подразделение, което ще улесни ежедневието ви.

10. Помислете прагматично

Разбира се, когато проектирате банята си, трябва винаги да мислите прагматично: какво трябва да е на разположение във всеки случай? Кои неща могат да се съхраняват в съседната стая или зала?

11. Тесни и цветни

Защото при проектирането на банята, разбира се, трябва да намериш правилния баланс - а не да претоварваш стаята. Така например можете да направите елегантен шкаф, както е показано на снимката по-горе, която предлага много пространство. Всичко, което не намира място там, не е нужно ежедневно в банята.

12. Огледален шкаф

И накрая, класика, която не трябва да липсва във всяка баня: огледалото! Тук трябва да сте сигурни, че при закупуване, че избраното копие предлага много пространство и също е разделено смисъл. Само по този начин ще се постараете в по-късното обзавеждане на банята.

Разгледайте този идеагук около дизайна на вашата баня!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: