Преди & amp; след: оптимално проектиране на тераса и тераса

Особено в града, балконите и терасите са ценни пресни оазиси и отмора, за да се отпуснете и да се отпуснете. всички
независимо колко големи или колко малки са те, те са проектирани и представени по правилния начин
, те се превръщат в абсолютен връх на всеки апартамент. Но не всички
от нас иновативни идеи за творчески дизайн просто летят, така че е добре
че има експерти, които знаят какво правят и от всеки балкон и от всички
Тераса, за да извлечете максимума от това.

1. Мини балкон е много голям

Имайте в рамките на четири седмици Дизайнерите на балкона превърна малък градски балкон в Хамбург в красив оазис на благосъстоянието. Като се съобразяват с индивидуалните желания и предпочитания на своите клиенти, те създават място за пиене на кафе, релакс и барбекю - всичко това на по-малко от 2 квадратни метра!

Любимите цветове на собственика на балкон, черно и бяло, могат да бъдат намерени както в личния живот и в полето за седалка и съвпадение възглавници отново и в таблицата и кутии с цветя. Сложните детайли осигуряват уют и личен стил и лесно да се грижи за спретнато част от зелен в Хамбург заден двор.

Балконът преди трансформацията

И тук виждаме как изглежда мини-балконът. Невероятна разлика, нали?

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

2. Трансформация на тераса на покрива

Също в Хамбург нашите експерти предложиха ново предизвикателство: просторна тераса на покрива с фантастична панорамна гледка към покривите на града. Най-добри условия за създаване на фантастична мечтана тераса тук. Вижте сами какво Дизайнерите на балкона от него ...

Покривна градина идилия

След консултации със собствениците на балконите, които искаха пъстра смесица от спокойствие оазис, гост рецепция и йога област, нашите експерти напомняли от стилния градинска мебел, уютни възглавници и одеяла, изпратете саксии за цветя и колоритен засаждане рай на покрива, за да се отпуснете , Празнувайте, релаксирайте и се чувствайте добре.

3. Основен ремонт! Преди: мрачна, скучна градина

Следващият ни проект е обновяването и модернизацията на жилищна сграда от 30-те години на миналия век. Като част от обновяването къщата е въведена тук и сега, както технически, така и по отношение на помещенията. В същото време част от градината е превърната в шик, просторна и лесна за обслужване тераса. Тук можете да видите не много привлекателни преди картината.

След това: модерна, просторна тераса

И тук е впечатляващият след фотография: Да се ​​оптимизира жилището на приземния етаж, нашите експерти от Холзър архитекти входа
преместени на юг над терасата, при което имаше нов
Беше създадена стая от сутерен. Големият вътрешен двор е перфектното допълнение към това
сега отворена и леко наводнена концепция за живот и води до дневната
зад непрекъсната стъклена фасада от пода до тавана. Съвременна
Всекидневна удължаване със стил и перфектно местоположение за летни партита,
Барбекюта, слънчеви бани и релаксиращи часове с приятели и семейство.

4. Домашно постановка: Предишна тераса

Въз основа на предишния пример, искаме да ви покажем как да получите най-доброто от тераса си с малко усилия. нашия дом тази предложена постановка експерт Михаела Geschka който имаше заповед да се поставят терасовидна къща за продажба в центъра на вниманието. Предвид изкривените мебели и очевидно пренебрегваната тераса, досега не е открила нито един заинтересован купувач.

Тераса след

Това рязко се промени, след като нашият експерт смята, че дизайнът на къщата и е поставен наред с другото, на терасата и стилна сцена. Каква голяма разлика! Като основа за шикозната тераса винаги е: Почиствайте и предпазвайте пода от листа и влага. След това можете да даде тон с шик градинска мебел, пъстри цветя и изискани аксесоари - и да се насладите на терасата, за да се отпуснете и да се отпуснете.

В нашия "Идеабок" Начало Постановка: Едноетажна къща се оптимизира Между другото, можете да видите как Michaela Geschka прави останалите стаи годни за продажба.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: