Градини павилиони за всеки вкус

А беседка е черешката на тортата за много собственици на градината и перфектното допълнение към открито. Нищо чудно, че той служи
като практичен подслон, който дава възможност да се насладите на градината, когато
Времето не играе заедно и лятото идва, кога
защитено убежище в по-хладни вечерни часове и също като защитена от слънцето
Поставете на горещи следобедни летувания. Често беседка е най-удобна
Ъгъл и абсолютно любимо място в градината. Но също така оптично има
малки вили предлагат много и са по-гъвкави, отколкото са си представили. от
класическата романтика в модерен стил - тук са пет
Градини павилиони за всеки вкус.

Модерна прозрачност

Стъклените павилиони без колони на Glas Marte са истински акценти в градината, които служат като място за наблюдение и опит, и гарантират, че те привличат вниманието на всеки със своя стилен, модерен дизайн. Акценти: Всеки може да обзаведе своя стъклен павилион според собствения си вкус: от окачена дизайнерска камина до прибиращ се вграден хладилник, нищо не остава да бъде желано.

Идилична романтика

Фирмата WOGA създава магически павилиони, които превръщат градината във втора дневна. Защитена от вятър и студ зад стъклото, пружината в павилиона може да започне много по-рано, а през горещото лято въздушно-светлият павилион предпазва от прекалено силни слънчеви лъчи. С класическия си романтичен външен вид, тези беседки са елегантен окото в градината.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Просто класически

на Caravita павилион TOSCANA от къщата у дома & светлина е класически градински павилион със странични завеси, които са снабдени с прозрачни вложки. Структурата е изработена от прахово боядисана стомана и се предлага в различни размери. Можете също така да избирате между 84 цвята на тъканите и няколко лаково цветове. В допълнение, павилионът може да бъде оборудван със лъчисти нагреватели, вятърни покриви и осветителни тела.

Хубава елегантност

Кой не мечтае да изпие чаша кафе под Розен в идиличния градински павилион и просто да го остави да излиза? при kuheiga Има стабилни градински павилиони, изработени от метал. Независимо дали човек решава за цинк, ръжда или цялостно оцветен, той е изцяло от личен вкус. Така или иначе, украсените павилиони излъчват една игрива елегантност, която ви кара да пожелаете да прекарате един релаксиращ летен следобед в собствената си градина.

Естествено дърво

Азиатските фенове, които биха искали да направят почивка в градината, могат да се присъединят Гуру-Shop поръчайте оригинални индонезийски павилиони. Мечтата на градински покриви е олицетворение на хипи павилиона. Той е идеален за отдих и ни кара да мечтаем копнее от разстояние. Между другото: Такъв павилион също е чудесно подходящ като място за следващото парти в градината.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: