8 изключителни живи идеи

Нашите експерти тук homify Изненадайте ни отново и отново с най-креативните, най-готините и най-впечатляващите продукти и дизайни. разбира се
ние не искаме да ви лишим от това концентрирано вдъхновение. Ето защо е така
високо време за нов кръг от необичайно и стилно обзавеждане.
Тук има осем необикновени идеи за дома, които внасят свеж бриз
носи дома ви.

1. Стилен стол

За тези, които не могат да направят нищо с миризми-нормални 08/15 мебели и (вместо) предпочитат да седят на извънредни столове, идва SkulptChair от Томас Clever Design както се нарича. Той е смесица от модерен трон и елегантна скулптура на изкуството и обогатява всеки апартамент с необичаен, динамичен вид.

2. Лампа за творчество

С нашите експерти от Nicery Любителите на животните и феновете на оригиналните живи идеи в рекорден облик получават стойността на парите си. Тук животински фигури от всякакъв вид се преработват в необичайни лампи. Абажурите са покрити с различни тъкани. Така че всеки може да избере своето любимо животно и любимия си модел, за да създаде своя лична, индивидуална лампа за желание.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Маса за оборот

Наистина страхотни, изникват необичайни живи идеи Knick лист в Щутгарт. Очаровани от идеята за възобновяване, нашите експерти използват изхвърлени пътни знаци, за да произвеждат гениални мебели и аксесоари. от Дайте право на път-Странична маса над жълта линия-Тава докрай подутина-Regal - всеки от забавните продукти е уникален, любезно ръчно изработен и гордо носи белезите на миналото.

4. Алтернатива на грил

Всеки може да скара! Ако искате да плувате срещу прилив това лято и все още да се насладите на вкусни третира под откритото небе, имате нужда от пушач. С Барик-Smoker от Пушене Manufaktur Hermann Можете да предложите много специален кулинарен опит на гостите, които обичат специалната кухня и оценяват изисканата кухня. Уникалните пушачи са изработени от използвани винени бъчви и придават много специален чар на вашата градина.

5. Многофункционална платка

В съвременната епоха на цифровизацията готварските книги са почти излишни. Вместо това, рецептите се глътват и се отварят върху таблетката. Кой иска да защити това от вода и мазнини пръски и в кухнята доста удобно четене любимата му рецепта, трябва да бъде кухненски плот от дърво нюх настроен. Голямото нещо за това: Можете да проектирате дъската сами вкъщи според индивидуалните желания. Независимо дали я нарисувате ярко, боядисайте го хладно или просто го оставете естествено красив - това ще ви донесе лично докосване в кухнята. В допълнение, тя може да се използва и като нормална дъска за рязане или сирене. Истинска всеобхватна!

6. Оригинални закачалки

За забавление и креативност в гардероба, закачалки от Продукти от мента. Те са изработени от въже и предлагат правилната комбинация от гъвкавост и стабилност. Храмовете са на разположение в много различни версии, така че всеки да може да постави своя любим цвят в килера.

7. Обновен тапет

Искаш ли да донесеш свеж вятър в четирите си стени? След това завършете с нетъкан тапет от Mowade пряк удар. Тук най-съвременният дизайнерски език се среща с идиосинкратични, модерни, диви и стилни модели - абсолютно очаровател и видимо изявление за изискания модерен живот в индивидуален вид.

8. Chic котка пещера

И накрая, имаме хладна жива идея за всички приятели на котки. Намирането на кошници, легла и пещери, които изглеждат добре в дома, не винаги е лесно за един любим тигър тигър. С котки топка Този проблем е нещо от миналото, защото предлага всички носове на козината уютно отстъпление и също така изглежда наистина стилно. Номерът: В зависимост от настроението или предпочитанията ви, котките могат бързо да се превърнат в кошница за котки. И тъй като нашите експерти се присъединяват котки топка Като сърце за животни и за околната среда, топките са направени от стари кафе чанти, остатъци от мебелната промишленост или стари дрехи.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: