Открито пространство: 10 открити дневни, за да се влюбите

Отворените живи концепции стават все по-популярни. Липсата на стени и врати и сливането на живот, хранене и готвене в едно
единственото, щедро пространство вече е почти стандартно
модерни къщи. Днес имаме десет вдъхновяващи примера
Привлечени експерти. Забавлявайте се.

2. Индустриален хол стил

Концепцията за открито пространство имитира жизнения и стил на живот на прохладните тавани, в които стените и вратите са напълно пропуснати и всичко е проектирано така, че да бъде възможно най-отворено и просторно. Тук виждаме апартамент, който е много близо до таванското помещение и е отворен под фронтона.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Дървото отговаря на стъклото

Дървото и стъклото са партньори, които съвпадат перфектно. В тази отворена всекидневна, трапезария и готварска площадка, големи прозорци създават много естествена светлина и прекрасни гледки, а дървото на тавана и подовете придава уютно, естествено докосване.

4. Съвременният минимализъм

Откритите концепции за живот са идеални за модерен минимализъм. Тук е ограничено до най-важните и съзнателно освободени от излишен баласт. Чисти линии, естествени цветове, високи стени, много светлина и без Чичи - съвременният оазис на благосъстоянието е завършен.

5. Стратегически разделени

За да не бъдат объркващи и безлични отворените пространства за живеене, те се нуждаят от малка структура. Тук камината в средата действа като делител на стаи и централна фиксирана точка, около която се групират местата за готвене, хранене и живеене.

6. Сънувайте в бяло с едно докосване на цвета

Невероятната просторност в тази къща се постига не само от двойната височина на стаята и големите прозорци, но и от многобройни бели и други светлинни нюанси. За да избегнат опасността от стерилен, студен клиничен поглед, те избраха весели цветни столове за хранене, които придават цвят и живот в игра, без да са твърде натрапчиви.

7. Еклектичен ретро вид

Тази страхотна таванско помещение олицетворява точно това, което ние си представяме под открито пространство: няма врати и няма стени, всичко се вижда от всякъде, но все пак всяка функционална област на себе си, постоянно място

8. Рустик стил къща

Откритите жилищни помещения не се превръщат само в хладни тавански помещения и минималистични мезонети. Дори селски хижи и селски къщи сега са отворени и проветриви - и това им се подчинява много добре.

9. Изненадващи и гъвкави

Фактът, че дневната, трапезарията и кухнята се сливат в една стая, стана стандартна. Това, че спалнята е включена в откритата концепция, но е доста необичайна. В този апартамент се играе умело с него: Сънната зона е видима или отделена от всекидневната по желание.

10. Малки, но добре

Отворените жилищни помещения са особено подходящи за малки апартаменти, където стените ще заемат само ценно пространство. Тук виждаме, че дори на няколко квадратни метра можете да създадете открито, просто пространство.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 + = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: