Преди и след: Невероятната трансформация на бунгалото на 70-те години

В долно Саксония ханзейски град Щаде нашите експерти от архитекти schüch & касау бда преди вълнуваща задача:
Необходимо е да се разшири старото бунгало от 70-те години на миналия век, енергично
да обновява и модернизира така, че да отговаря на днешните жизнени стандарти
прави справедливост. Резултатът е наистина невероятно. наш
Снимките преди и след това показват как грозното патвило бунгало се превърна в красив лебед Баухаус.

Градина преди

Вече на пръв поглед показва, че старото бунгало има най-доброто си време зад гърба си. Типичната едноетажна тухлена сграда, от която цели селища се развива в Германия през 70-те години, вече не отговаря на естетическите изисквания на модерна къща.

Изглед на улицата преди

Освен това от улицата бунгалото преди ремонтните мерки е доста тъжно и тъжно, отколкото шикозно и модерно. И не само външността не беше актуална - вътрешните ценности на къщата също оставиха нещо желано. Тъй като бунгалата, дължащи се на един етаж, са големи в сравнение с основната сграда, това има пагубен ефект върху потреблението на енергия и необходимото количество топлоизолационен материал. Инвентарната къща от 70-те години на миналия век е всичко останало актуално по отношение на темата за икономия на енергия и топлоизолацията.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Градината след това

И така бунгалът се грижи за обширната реконструкция и обновяване. Трудно е да се разпознае, нали? Постоянният, помрачен съществуващ дом се превърна в модерен дом в стил "Баухаус", с големи прозорци, изискани разфасовки и приветлива, ярка цветова схема на обкръжението. След енергичното обновяване сградата най-накрая отговаря на настоящите енергийни стандарти.

детайли

Това е Hip Bauhaus детайли като този ъглов прозорец, които съставляват особеното очарование на новопроектираното бунгало. Със своя намален цвят, форма и материален език, сградата се вписва перфектно в наши дни и благодарение на тези вечни детайли вероятно няма да бъде толкова остаряла в бъдеще.

Входна площ преди

Ето още една снимка от предишното състояние на бунгалото. Тъмно дърво, тухла, бежови плочки, път градина на бетонни плочи - които бяха определени като най шик и стилни през 70-те, изглежда изживял днес, запушен и не много атрактивни. В допълнение, безгрижно изложени, безразборни легла - така че входната област едва ли е привлекателна и модерна.

Входна зона след

И така, входната зона изглежда като след ремонтната работа. Бяла мазилка вместо бежово тухла, висококачествени естествени камъни вместо агрегат бетон и плочки и шикозни саксии за цветя, вместо грозни легла - цялостният ефект изглежда много по-стилен и модерен и приветлив, отколкото преди.

Друга невероятна трансформация на бунгало може да се намери в статията "Преди и след": Основен ремонт на бунгало.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: