Преди и след: Старомодната кухня осветява в нов ретро шик

Много ремонтирани кухни сега се похвали с модерен дизайн с прости и елегантни цветове и ясни форми. Но не всеки обича съвременния, минималистичен стил. Днес ви представяме в кухнята, която е напълно модернизирана и след това се появява в нов ретро вид. 

Кухнята преди: износена и старомодна

Тази кухня очевидно се нуждае от ремонт. Жълтият тапет за тапети на стената и белите панели на тавана отдавна излязоха от модата. Има липса на място за съхранение, а кухненските мебели изглежда смесени и липсват еднакви концепции.

Кухнята преди: незавършена и непрактична

От тавана висят сурова крушка, липсва място за рязане и готвене и аспираторът е виждал по-добри дни. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Кухня след: игра на цветове с уау ефект

Кухнята е получила съвсем нов характер. Старият кухненски мебел беше заменен, панелите на тавана бяха свалени, а тапетът със стари мотиви бе заменен с огледало с пресни плочки и свежа боя на стената. В средата на кухнята малък кухненски остров намери пространство, което увеличава работната повърхност и същевременно създава две места. 

Светла и просторна атмосфера

Преди кухнята изглеждаше много мрачен. Сега стълбището е преработено така, че цялата стая да изглежда по-отворена, по-ярка и по-модерна. Дневната светлина прониква в кухнята от всички страни и много места, поставени в тавана, осигуряват добро общо осветление. Освен това дървената работна повърхност е осветена отгоре. Това не само осигурява много светлина, но и кухнята може да бъде уютна и комфортна. 

Нови мебели в стил

Старите кухненски мебели бяха заменени с нови, светли мебели. Вместо просто, затворени фронтове, експертите са поставили акцент върху мебелите в страната. Тъмните дръжки, дървеният работен плот и окачените шкафове с вградено стъкло изглеждат особено стилни и изненадващи с детайлите си. Също така, старата мивка е заменена с нова мивка с нови фитинги, които напълно се вписват в цялостния вид на кухнята. 

Гледката към трапезарията

От кухненския остров изгледът към трапезарията е безплатен. Който късне зеленчуците си тук, винаги може да остане в контакт с гостите и семейството. Новата кухня допринася за комуникацията и прави живот не само по-отворен, но и по-оживен. В кухненския остров са интегрирани допълнителни чекмеджета, които създават повече място за съхранение. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: