Проектиране на осветителни тела в специални помещения

Light е дизайнерът на настроение номер едно, който перфектно избира пространства и им дава определено усещане. дали
искате да го имате уютен, фънки, бляскав или романтичен - с
Правилното осветление винаги е било голяма стъпка в дизайна
собствените си четири стени. Но не само в хола, спалнята, кухнята и
Лошата е правилната светлина изключително важна, дори и в по-необичайни пространства
можете да зададете израз на стил с умело избрано осветление. ние
Разгледахме нашите плановици за осветление и ви дадохме шест впечатляващи
Проектите донесоха много специални пространства в много особена светлина
гмуркане - от гаража до винарската изба и от басейна до църквата.

гараж

За частни имоти в Швейцария нашите експерти, проектирани от Tobias Link Lichtplanung гараж, вдъхновен от моторни спортове. Простият дизайн, който е създаден изцяло от светлината и пространството, вдъхва духа на Формула 1 и формира подходящата рамка за основните играчи - спортната кола на клиента. Независимо от изключително ниските височини на тавана, екипът успя да създаде хомогенно осветени контури, които правят затворените таванни повърхности да изглеждат тънки и да водят трафик чрез интелигентен контрол като таксита на летището. Историческото осветление създава връзка към превозните средства на бъдещата колекция "възрастните".

винарска изба

Нашият експерт Дирк Гарф фон леки пейзажи бе изправена пред задачата да създаде осветително оформление в дървената барабана на Weingut Johanninger, която да гарантира както функционална работна светлина, така и атмосфера. Спецификата на проекта бе, от една страна, да се справя с работните процеси в мазето и, от друга страна, да се създаде представителна и приветлива атмосфера. Работило е със затъмняващи светлини, за да отговори на всяко търсене.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

басейн

Този плувен басейн е истински скъпоценен камък: през декември 2012 г. плувният басейн във Виена Амалиенбад бе възобновен след ремонт. В допълнение към пречистването на водата осветлението беше подновено - от нашите експерти от podpod дизайн. И през деня и през нощта има много специално усещане по отношение на дизайна на осветлението, което също подчертава очарованието на внушителния спа Art Nouveau.

сауна

В сауната осветлението няма значение? Между другото! В дизайнерските сауни на корса сауна фабрика индивидуалността е фокусът. Съответно, клиентите им могат не само да очакват висококачествена, персонална сауна, която да отговаря на техните лични желания и нужди, но и, ако е необходимо, фантастичен дизайн на светлината, който променя цвета си и поставя стилни акценти.

Офис Lounge

Нашите експерти от Списък на осветлението са поставили този кабинет на компания в Хамбург в правилната светлина. С разширяването на седалището на компанията, освен всичко друго, беше създадено фоайе, което трябваше да се използва за различни цели, като например обяд на почивка за служители, но и за вечерни събития извън работното време. Така се търси гъвкаво осветление, което се реализира чрез динамично RGB LED таванно осветление с различно проектирани таванни панели.

църква

И накрая, имаме много впечатляващ проект за вас. За всеки, който вярва, че църквите нямат представа за съвременната технология за осветление, ще се научи по друг начин. Нашият експерт Волфганг Енгелхард, заедно с екипа му от Светло и обектно консултиране и специалистите по електроинсталация на къща | интелигентни сгради Наистина осветено осветление за църквата в Мюнхен Стефанус. В допълнение към нормалното осветление, интериорът на църквата сега блести по специални поводи в разнообразни цветове.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: