Страхотни идеи за дизайн за малък бюджет

Разбира се - с по-голям бюджет, повече идеи могат да се реализират в дома ви, а изборът е различен и по-разнообразен. Но кой казва, че великите дизайнерски и дизайнерски идеи не са възможни дори с по-малък бюджет? Точно така! Понякога това отнема малко повече изобретателност и креативност. Но и със следните съвети ще ви помогнат!

Многоцветен цвят

За да направите стаята уютна, тя изисква устройство, подово покритие, стенна декорация и избрани аксесоари. Преди всичко изборът на цветове до голяма степен определя атмосферата, излъчвана от стаята. Акт естествени тонове, като бяло, бежово, кремаво и кафяво успокояване и хармонично, силни цветове като жълто, оранжево или червено поставят по-голям акцент и действат аплодисменти на стимулиране. Тук цвят е едно от средствата, които са сред най-рентабилно и който може да бъде на върха на тази промяна по-лесно и по-бързо, отколкото, да речем, на мебели; включени са силни промени! 

Обърнете внимание на детайлите

Зависи от детайла ... Тази поговорка не съществува за нищо и също се потвърждава в рамките на съоръжението. Защото често е така това ваза или това картина, която прави само кръга на пространствения дизайн; точно това нещо. В този пример тъканта с цветно печатане е сляпа, която разхлабва относително гладкия външен вид на кухнята, създавайки - макар и тиха - очите. Също така е подходящ за управляем бюджет. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Текстил като цялостен

Възглавници, одеяла, килими - на пръв поглед тези текстилни изделия изглежда са там, защото те поддържат главата през нощта, предпазват ни от студа или затоплят краката ни. Въпреки това, ако погледнете по-отблизо, става ясно, че те имат подходящия потенциал и са много повече от полезен текстил. По-скоро те могат да придават големи акценти с тях: да е група от възглавници в неонов жълт цвят, особено тъкат килим или олекотено одеяло. И дори не трябва да струва много. 

Прозорец на дизайна на обекта

Прозорците са задължителна и податливи на качеството на живот. Функцията и дизайнът са близки и значително оформят общата картина. Широко нарязан, остъкляването не само позволява много светлина вътре, но и дава външен изглед. Добрите прозорци си струват инвестициите си, но те не трябва да надхвърлят планирания бюджет. 

Инвестирайте в качеството

Всички знаем, че сте купили нещо и сте избрали не толкова добро качество, защото не искаме да харчим толкова много, или просто сме доволни от него; това е добре. Но най-късно, когато се счупи, ти се разсърди, трябва да го купиш за втори или трети път. Определено се препоръчва за някои неща, особено тези, които имате от дълго време, преди всичко да обърнете внимание на качеството. Инвестицията си струва, защото доброто качество го прави достъпна! Разбирате, че най-късно, когато не е нужно да го купувате отново и най-накрая сте похарчили повече. 

Дърво за характерни пространства

Дървото е универсален материал и създава красива, топла и естествена атмосфера, особено в интериора. Къщата не трябва да бъде снабдена със строителния материал от горе до долу. Вече един или друг елемент е достатъчен, за да създаде напълно различна пространствена картина. Това може да бъде единично парче мебели, специална рамка за врати или прозорци или дори подово покритие. Ако дървото е възможно най-естествено и впечатлява със специална структура, изглежда още по-характерно. 

Да не се подценява: осветлението

Доброто осветление е един от най-важните елементи в съоръжението. Когато естествената дневна светлина е от първостепенно значение, изкуственото осветление е също толкова важно и съществено - а не само за осигуряване на видимост. В допълнение към този важен факт, индиректното осветление също се използва за декоративни цели. Дали уютна светлина в жълто, класическа светлина в бяла или цветна светлина - това може да се направи по много различни начини. Във всеки случай поставяте акцент и не е нужно да струва много. 

Търсите осветление със стил? Вдъхновението за оригинални светлинни обекти може да се намери в нашата съвпадение Ideabook. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: