Преди-след: Стара къща с ново разширение

Историческите къщи несъмнено имат свой специален чар, но за съжаление те често не съвпадат с този
Изисквания за модерен живот. Така че беше със семейната къща,
искаме да ви запознаем днес. Той датира от 30-те и е в
Последните шестдесетте години бяха преустроени. Сега жителите искаха повече
Пространство, по-просторни, по-светли помещения и по-директна връзка с външната част.
Нашите експерти от Архитектурна фирма Prell and Partners поеха Ум и
Култивиране и донесе старата къща в тук и сега.

Назад преди

Къщата вече имаше собствено очарование и не изглеждаше нищо друго освен датира от тази гледна точка. Независимо от това, жилищното пространство на семейството е станало твърде тясно и се е искало разширение, свеж вятър и по-безпроблемни преходи между вътре и отвън. Старата зимна градина и различните стени трябваше да отстъпят и в общи линии трябва да се появи по-голяма щедрост.

Отзад след това

Така гледаме на гърба на къщата днес. Архитектите добавиха модерен едноетажен удължен плосък покрив към съществуващия обект, който отговаря на желанието на клиента за модерно, просторно и светло наводнено жилищно пространство. С ясния си дизайн език, плоския покрив, големите прозорци и червените HPL фасадни панели, удължението дава на семейството у дома изцяло ново, свежо и поразително изображение.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Интериор преди

Тази снимка на интериора преди ремонтната работа ясно показва недостатъците на старата къща: въпреки сравнително големите прозорци и прилежащата зимна градина, жилищното пространство изглежда мрачно и странено. Тук трябваше да се случи много, за да се изпълни желанието на клиента за модерна, просторна жизнена среда.

След интериора

Каква промяна! Като част от ремонтните работи старата оранжерия и оригиналната външна стена и вътрешната стена изчезнаха. По този начин е създадена просторна дневна, трапезария и готварска зона, която е наводнена от няколко страни с големи прозорци с естествена светлина.

Всекидневна след това

Тук е изгледът от дневната към трапезарията и готвенето. Кухнята е разположена на две стъпки по-високо от останалите и в старата част на къщата, докато култивацията е била малко по-ниска, което води не само до интересни гледки, но и до по-големи височини на тавана и прохладно усещане за пространство.

Още повече вдъхновение за отглеждането на дома може да се намери в тази статия.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: