12 уникални идеи за дизайн на стена с уау ефект

Уморихте ли се да се взирате в скучно бял Raspaserteten? Тогава сте точно тук, защото имаме
12 творчески, индивидуални идеи за проектиране на четирите ви стени днес
донесе, инерция в барака и абсолютно око-Catcher в
вашият апартамент ще бъде.

1. дървесни плоскости

От селски до промишлени и от еклектичен до минималистичен: с дървени панели на стената можете да подчертаете всеки стил на интериорен дизайн и да придадете на помещението естествена елегантност и топлина.

2. Flocked тапет

Висококачествените тапети от руно и брокат добавят блясък и лукс към всяка стая и работят особено добре като акцентатори в комбинация с фини стени, за да подчертаят някои области.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Отчет за плочки

Кухнята и банята са идеалното пространство за сцени на иначе скучни стени с керемиди.

4. дървена колиба стени

Уютно, селски и чудесно естествено: Дървени стени в рустик вид кабинков салон гарантира уютна колиба атмосфера.

5. Стомана с патина

Индустриалните фенове внимавайте! Панелните стени, покрити с патина, незабавно ще придадат на вашия дом подчертано изнервящо вибриране, което ще гарантира, че ще привлече вниманието на всички.

6. Mirror Mosaic

Счупените огледала носят лош късмет в продължение на седем години? Между другото! Тук счупеното стъкло се превръща в мозаечно произведение на изкуството, което обогатява всяка стена.

7. Проверени

Проверете шаблоните по стените са съвършените съучастници за всеки, който иска да донесе малък обем на пространствения ефект със схема, но не иска да го преувеличава. Проверките са класически, елегантни и все пак нищо друго освен скучно.

8. Тапет с цветя презареден

Тези цветни тапети не трябва да изглеждат старомодни или сирене, много съвременни производители на тапети доказват. Независимо дали е елегантна или екстравагантна, ярко оцветена или дискретно задържана - днес има перфектен тапет с флорален дизайн за всяка стая и всеки вкус.

9. стъклени блокове

В модерните, отворени планове на етажите такива стъклени стени могат да служат като разделители на помещения. Те очертават отделните функционални зони един от друг, но все пак позволяват светлината да преминава през тях.

10. дърво и стъкло

Защо се ограничавате до един единствен материал, дори ако са възможни такива готини комбинации?

11. черна дъска боя

Хип, много креативен стил на стенен дизайн е цветът на панела, върху който можете да увековечите произведения на изкуството, думи, декларации за любов и скици на тебешир. И след като сте го натрупали достатъчно, просто го изтрийте и поставете нещо ново в картината.

12 стъклени плочки

Високо гланцовите полирани стъклени плочки правят стените в кухнята и банята да блестят. Ница страничен ефект: Те са изключително лесни за почистване.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: