Топ 5 на седмицата: незаменими съвети и гениални живи идеи

Още една седмица приключи и ние имахме всичко, от спиращи дъха къщи до интелигентни идеи за интериорен дизайн до необходимите съвети за дома и градината. Ако сте пропуснали нещо между коледните пазари, печенето на бисквити и пиенето на греяно вино, не се притеснявайте: ние обобщихме най-важните събития от седмицата за вас тук. И имаше и по-малките проекти във ваша полза. Озвучителен ремонт, сладка шведска къща и акценти за покрива - не винаги трябва да е помпозната нова сграда.

Първо обновяване с усещане

Ясният победител е тази къща с прекрасната си трансформация от 50-те години до стилен еднофамилен дом. Точно навреме за Коледа, архитектите положиха много емоции в проекта и внимателно обновяваха сградата. Съзнателно се отрече от фантазия стъклени фронтове и кубични удължения, така че къщата запазва своя чар. Следвайте отново целия ремонт и оставете себе си вдъхновени от резултата!

2. Сладка къща Швеция

Второ място заема тази красива малка къща с едва 40 квадратни метра жилищна площ. Това може да звучи малко в началото, но всъщност къщата има всичко, от което се нуждаете. Кухня, баня, спалня и хол, дори и за складово помещение е пространство. На гърба има дори тераса! Снимки на интериора и ненадминатата цена можете да намерите в съответната статия.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Съвети за обзавеждане с гаранция за уют

Нищо не е по-красиво от уюта в тъмния сезон. Държавният стил е многогодишен и така можем да ви вдъхновим с нашите рустически идеи за живот за уютен дом. Има нещо за всяка стая. Мебелите от дърво и стените от естествен камък са известни, но също така имаме някои добри съвети за пода и специално легло готово. Любопитно? Тогава просто прочетете отново. 

4. Планирайте банята

Разбира се, възстановяването или обновяването на цялата къща струва много време, пари и нерви. Но дори и с редизайн на само една стая вече може да се постигне огромен ефект. Какво ще кажете, например, за нова баня и дългоочакваната, самостоятелна вана? В наръчника ни ще намерите съвети и трикове, които правят банята да планира детската игра и да гарантира чудесен резултат.

5. Флаш с плосък покрив

Заключението на нашите акценти е цветният парад на фантастичните плоски покриви. Те са не само невероятно готини и модерни, но и много практични. Плоските покриви могат да бъдат много повече, отколкото просто тромава къща близо! Слънчевата система, показана тук, е далеч от всичко. Казваме само: тераса на покрива, градина и джакузи! Открийте многобройните възможности в съответната статия!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 47 = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: