Американски стил: Дванадесет идеи за интериорен дизайн

Днес Денят на независимостта е може би най-важният празник в САЩ, с изключение на Деня на благодарността. И тъй като в допълнение към McDonalds, каубойски филми и Дядо Коледа, разбира се, също и някои други популярни износ и изобретения от страната на възможностите идват, то сега ще имам време да се посвети на американския начин на живот.

Какво всъщност е Типично Америка, как стилът ни влияе в тази страна и как може да се донесе малко ами-флеър в собствените ви четири стени? 

В съответствие с Деня на независимостта на САЩ, ние имаме дванадесет наистина страхотни вдъхновения на американския стил за вас - популярни реколта класици и автентични преиздания.

В този смисъл: Честита 4 юли!

Diner Мебели

Ако някой мисли за Америка, вкусът на сочни бургери веднага идва на ум - и човек неизбежно ги свързва с добрата стара вечеря. Мебели от тапицирана кожа, шарки и неонови светлини са отличителните белези на вечерята. Музиката идва естествено от джубокса и сервитьорки служат млечни шейкове на ролкови кънки - нашата идея за Diners може да бъде частично пъстър с впечатления от няколко филми или музикални клипове, но очевидно не е толкова далеч от реалността, тъй като тези снимки доказват.

Колата се превръща в бар

Веднъж култова кола на скалите, Моля ви! Дизайнерската компания Американски склад Той специализира в ретро американските мебели от 1950 година и превърна модела на Cadillac в мокър бар. Ръчно изработена от екипа на Американски склад също бюра, шкафове или други мебели, желани от клиента в стила на класическите американски ретро автомобили, където можете да сглобите цветовете и боята индивидуално. Дизайнът на тази мокра шийка бе прикрепен към задната част на автомобила 57 Шеви Корвет закрепен и снабден с масивна десет милиметрова стъклена плоча. И така, кой иска да вземе питие по багажника? 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Студени напитки, хладен дизайн

Може би леденостудена кола? Мазнини хладилници са толкова в нашата стереотипния образ на Ami-домакинства, като например микровълнови печки и начина, по който медиите телевизия, реклами на корнфлейкс доставчици, които работят на безкрайна в безкраен цикъл. В допълнение към своята функция, предимството на хладилника с този размер е преди всичко, че той може да стои сам и в средата на стаята - смес от дизайн и полезен обект.

Вечеря за двама

Влюбена двойка, две сламки, много сцени - благодарение на Холивуд, то вероятно ще остане така, че червените подплатени кожени кресла предизвикват точно тези асоциации в нас. Кой иска да замени своя ъгъл седалка скоро от тази закусвалня комби, което определено трябва да се обърне внимание на детайли, като кетчуп и горчица пластмаса, сега пъти дават Ami стил до попадение.

Обичам Рок 'н Рол

на 1015 джубокс е истинска класика сред джубоксовите кутии, а оригиналният модел в неговата форма е автентично имитиран до последния детайл. Калъфът е изработен от висококачествени материали от дърво, както и от хромирани метални орнаменти, като всеки отделен ювексбокс е ръчно изработен. Мехурчетата в въртящи се цветове на дъгата се издигат от осветените стъклени тръби - от розово до жълто до синьо. Но най-доброто от всичко: При поискване могат да се инсталират различни приспособления като безжични високоговорители или функция Bluetooth, с която можете да възпроизвеждате музика от смартфона си в Jukebox!

Любителите на колата се пазят

Диванът на Chevy е широк 1,80 метра и е абсолютно очарователен! С голямо внимание към детайлите, задните фронтове бяха класически 1957 Шеви Белар Отразена - с блестящ хром и полиран алуминий. Задни светлини дори има интегрирана лампа, като каросерията и цветовете на тапицерията могат да се избират свободно.

моторизиран етап

Като стилна добавка към Chevy диван предлага V8 маса за двигатели Ръчно изработени и налични в червено металик, син металик или златен металик - това е начинът да зададете темпото!

Хранете се като в трапезарията

Стилни кухненски принадлежности от 50-те години включваха черно-бяла карирана маса с най-малко четири цветно тапицирани стола и хромирани крака, блестящи в блясъка на неоновата тръба. при Американски WarehousВие получавате столове в различни цветови варианти и можете да направите масата за вечеря по желаната от Вас мярка. И какво да ядем ...?

Ретро хладилници с много мотиви

От 16 години произвежда Американски склад Сега носталгични хладилници, които се развиват отново и отново след последните технически постижения. Устройствата постигат не само заради ретро дизайн, но и по отношение на екологичното и енергийно удобство. Множеството мотиви на Fifties се разпръскват в сложен процес на аерограф и устройствата се предлагат и с хладилници-фризери. Ако носталгичният хладилник се разпадне в някакъв момент или просто не се побере в кухнята, можете разбира се да го превърнете в шкаф.

носталгия шкафове

Прясна лимонада и пин-нагоре момичета - една интересна комбинация! Това беше дизайнерската компания Американски склад, който от 1995 г. произвежда пълна серия от собствени мебели за вечеря и вече е превърнал старите шкафове в кресла. Днес дивани са направени напълно нови и следователно могат да бъдат поръчани в различни цветове и размери на тапицерията!

пощенска кутия

Имаш поща! Алуминиевата пощенска кутия в американски стил е от Американски домове и емблематичната алтернатива на пробивната кутия или слота за пощенска кутия във вратата. Разбира се, типичният американски дизайн също предизвиква усмивка от неприятния пощальон ...

изпълнителен стол

на Аризона Мотел Дизайн-Фотьойлът е изработен от двуцветна кожа и също така се предлага в много други цветови комбинации като бели и яркочервени. Уютен салон атмосфера: Голямото фоайе стол с крака, също е готина декоративен предмет, но когато той стои в коридора или хола, не може да помогне, но да седя тук и да сложи краката си на заоблен гръб ,

И прочетете нашия Ideabook по темата Кухни с ретро чар.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: