Преди – След: Изграждане на гениална дървена тераса

Дървото е идеалният материал за тераса. Дървените тераси излъчват топлина и уют, а дървесината е известна със своята издържливост и лекота. Дървото се чувства приятно топло под краката и често свързва къщата с околностите й по чуден и естествен начин. Колко разнообразна може да изглежда, когато се създаде дървена тераса, бихме искали да ви покажем днес. 

Преди: От плочките в градината

Тази къща вече има тераса, преди нашите експерти да са поставили ръце. Това е проектирано с плочки на пода и рязко се превръща в градината. Не е точно хармоничен преход! Ето защо нашите експерти имаха задачата да разширят съществуващата тераса и да построят дървена тераса.

Дървена тераса в началото

Преди самата дървена тераса да бъде построена, подът трябваше да бъде подравнен и оборудван с подходящия материал. За тази цел бяха използвани камъчета. Влагата може да се изцеди от дървената тераса и да се просмука между камъните. Това предотвратява пресушаването и дървото държи по-дълго, защото не може да бъде модерно отдолу.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Дървената тераса след: художествен преход към градината

След изграждането на дървената тераса съществуващата тераса със светли плочки е хармонично и артистично свързана с градината. Дървената тераса е заградена върху камъчета и изглежда, сякаш бихте могли да се потопите в нея почти в градината. Дървената тераса не само е свързана с предишната съществуваща тераса, но е свързана и с извито легло, което формира прехода към фасадата на къщата и по този начин завършва цялостната картина.

Кръгли форми и естествени материали

Не само дървото играе роля в тази тераса. Също така камъкът е бил интегриран като естествен материал - от една страна с камъче легло, а от друга страна и от два камъка, които са били построени на терасата. 

Полярни камъни като декоративен елемент

Дървената тераса се състои от две части, права повърхност и извита повърхност, която се спуска като пътека със стъпала в градината. Между двете повърхности са поставени два камъка, които създават природна и привлекателна връзка. 

Хубав дизайн

Ето още един поглед как двете полеви камъни свързват терасовидните площи. Те не бяха просто поставени на пода, а влязоха директно в него. Те са идеално решение за камъчетата, която води под терасата към задната част на градината. 

Всеки, който иска такива сложни решения и би искал да построи дървена тераса в градината си, може да получи съвети от експерт по подови настилки за правилния материал и дизайн. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: