Waldhotel Degerloch, Щутгарт от Pfrommer + Roeder | homify

  • Linde етаж

    Защитената със завещание сграда на хотел Waldhotel сега е придружена от парчета липа дървета по пътя за достъп.

  • Тераса и тревата партер

    Дворът с тераса е преработен, като се вземат предвид аспектите на опазване на паметника.

  • тераса

    Терасата на кафенето получи нова стъпаловидна система и ново покритие от каменни плочи.

  • Нарежете оформени дървета като акценти

    Терасата на кафенето е съседна на партерна тревна площ с подредени типови дървета.

  • вътрешен двор

    Редакционна идея е с тази снимка


    Идеи: 1

    ["DE"]
    [Публикувано]
    7 съвета за дългия уикенд

    Историческата пясъчна стена е обновена в съответствие с паметника.

  • Gartenhof

  • Треска засаждане на пясъчника стена

    Възстановената пясъчник с трева

  • тераса

    Терасата на спа центъра

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: