Специална мивка

Суета единица, мивка или мивка - толкова разнообразно, колкото името му е външния вид. Възможностите за измиване на ръцете, които представяме днес, са направили за нас! Необичайни форми, цветни цветове - има миене на ръце и миене на зъби, за да се забавлявате със стил!

Бетон поглед

Правоъгълен умивалник с бетонно въздействие е най-новата лудост по отношение на модерния индустриален стил в банята. Цялостното съчетание на цвят и форма прави банята да изглежда като едно гише.

Елегантни купички

Кръгът трябва да е на площада! А мивка в бяло с вдлъбната форма сама по себе си не е нищо специално, но тук можете да видите каква безкраен и елегантен изглежда конвенционалния басейна, ако те са просто предвижда една маса и кръг, органични форми работят заедно с изчистени линии и цветове могат да ,

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Черно умивалник

Мивка в черно е вече очите. Този модел също има особено необичайна форма, а играта с кръгли, гладки линии и ъглови масивни елементи създава интересно напрежение по отношение на дизайна на банята.

Меко и бяло

Тази умивалник преминава през конвенционалните конвенции с особено мека, органично изглеждаща форма, която също се отличава много добре от монтажа и останалата част от дизайнерската концепция.  

Колона басейн

Мивка в колона е нещо съвсем обикновенно. Висококачествените материали правят ръчно измиване тук цялостен и чувствен опит. Практически страничен ефект - дренажните тръби изчезват невидими в конструкцията.

мивка камък

Стабилните капки изсмукват камъка. С тази мивка можете ясно да видите колко всъщност е старата поговорка. И между другото, те внесоха специален дизайн в банята, което е гарантирано, че ще нахлуе.

Мраморна мивка

Бялата мивка може да бъде всеки! Но мраморният ефект на този образец със сигурност ще привлече повече внимание. В допълнение, можете да видите на мръсотия гарантирани не водни петна - практични и красиви - какво остава да бъде желано?

слот за водите

Кой казва, че мивката винаги трябва да има басейн? Тук можете да видите, че той също е много различен! Тази умивалник поставя нови стандарти за функционалност и дизайн в банята.

Цветни купички

Всъщност, в този изглед нямате нужда от друг слушалка в банята, но с тези великолепни цветни чинии за измиване наистина не знаете къде да търсите, когато първо измиете зъбите си ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: