Необичайни идеи за интериорен дизайн с цвят

За да се донесе цвят в дизайна на стаите, е необходима естетическа финес и идея. В допълнение към прости начини за цветна концепция за дизайн, като приложенията на домашен текстил, като завеси, диван възглавнички или покривка за маса, ние представяме в тази книга на идеи и планиране интензивни предложения за промяна на дневните постоянно цвят. Как може да ви донесе с боя инвентаризация архитектура на къщата си в дизайна на стаята или включва бои, декоративни платове и стикери за стена Farbontraste в една стая, ние ще ви покажем тук.

Черна вълна

Не само светлите, деликатни цветове се вписват в дизайна на спалнята, а тази стая може да бъде настроена и като тъмна стая. Тъмните цветове съответстват на факта, че в спалнята по-голямата част от времето прекарваме на тъмно, така или иначе. Защо не интегрирате цвета на нощта в концепцията за обзавеждане? Колко елегантен може да изглежда дизайнът на стаята с цветно черно, показва експертът ни. Стаите с високи декоративни плочки заемат стените, които имат вълнообразна структура в чисто черно. Този дизайн на стаите е закръглена в цвета на нощта от дървените паркети. Не е черно, но в дълбока тъмно кафява показва имитацията на дървото, която е смесена с тъмно антрацит.

Докосване на розово

Дизайнът на стаята в цветно розово не е за всеки. Независимо от това, човек трябва да бъде вдъхновен от проекта на нашия експерт. За дизайна на тази спалня беше избрана розовата сянка, която е толкова ярка, че почти преминава като бяла. За разлика от чисто бялото, ефектът на розовия цвят в дизайна на помещението не е студен, но забележимо по-топъл. Зеленият цвят постоянно покрива стените, подовете и домашния текстил. За мебели за спалня с розово докосване беше избран цвят, който леко ви придружаваше да спите, като внимателно приветствахте онези, които спяха сутрин.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Червена тухла

Ако искате да изберете цветове за дизайна на стаите, обикновено започнете със стените на стаите. Вместо да се разсъждава върху картината, понякога си струва да се проучи истинският фон на тапет за стена. Ако сега сте любопитни, трябва да поставите килимния нож върху тапета на скрито място. Може да има червеникаво-кафява тухлена зидария отдолу, както е показано на тази снимка. Индивидуалните и естествени червени тонове, които всяка тухла вкарва в стаята, са повече от очарователни. Интериорен дизайн с цветове, които произвеждат голи стени, са особено интересни за съоръжения в индустриален стил.

Кафяви барове

В примера на този експерт също оригиналната архитектура играе важна роля в дизайна на интериора с цвят. Историческата сграда се поддържа от дървени греди, които в същото време носят цвят в интериорния дизайн. Бялата стена автоматично изчертава линеен модел, който доминира в пространството. Разбира се, такива греди могат да бъдат оцветени по желание и по този начин обогатяват концепцията за обзавеждане по-интензивно или запазено. Дървените греди в картината са повърхностно обработени от експертите и по този начин са освежени по цвят, така че интериорният дизайн може да се появи убедително чрез цветовете на природата.

Цветен сорт плочки

Има безброй възможности за проектиране на бани, когато става въпрос за цветовата схема на стаята. Доставчиците на плочки за стени и подове с широка гама от мраморни, циментови или порцеланови керамични плочки предлагат колекциите си в различни цветови опции. Експертът, който ни предостави тази снимка, избра плочки от мрамор и порцеланови каменни изделия от широката гама от налични плочки, които създават помещението в различни цветове. Антрацитът се определя като стената зад умивалниците, които оформят цветна линия с тъмнината на единицата за суета и антрацитните цветни умивалници. Подовите плочки от мрамор са очарователни, чиито естествени ирисващи цветове подчертават елегантността на обзавеждането за баня.

Цветни повторения в стаята

За гладки, изпълнени стени интериорният дизайн с цвят е особено добър. Без повърхностната структура на стандартен тапет за дърво, безцветните бели стени изглеждат особено студени. Нашият експерт се съсредоточи върху цвета сив в дизайна на тази стая. Стената на стаята е представена в топло средно сиво и сивият цвят се излива върху високата дъска за первази. В мек контраст с черна почва, която формира фон на бял диван, от сиво-черни цветни течения. Умело в тази стая дизайнерът повтаря цвета на мебелите, стените и пода.

Модел от три цвята

Използването на домашен текстил е лесен и бърз начин да добавите цвят към дизайна на стаята. Тъканите са по своята същност топли в техния ефект и транспортират като възглавници, завеси, покривки за маса & Ко тази топлина в нашия дом. За приложения от този тип, нашият експерт предлага красиво моделирани декоративни тъкани. Прекрасните модели се появяват в колекциите в различни цветови варианти, които се различават значително в техния ефект. На снимката виждаме декоративната тъкан под формата на завеси завеси и възглавници. В примерите, златните листа са моделирани върху антрацитна, бежова или тюркоазено-синя основа и в тези цветове допринасят за интериорния дизайн с различни резултати.

Модел на много приложения

Предходната снимка представя модел на нашия експерт като декоративна тъкан, която предоставя в различни цветове възглавници и завеси за цветовата схема на стаята. С тази снимка вече ви представяме модела като стенен тапет. Това, което беше в предишната илюстрация в синьо, бежово или антрацитно контрастиращи субстрати със златото на листата, сега изглежда много различно в жълт цвят. Контрастът със златните листа, които отслабваме в цветовата комбинация, впечатлява със задържана елегантност. Без един модел, интериорния дизайн с цвят жълт крещях колоритен лесно, но фината взаимодействието с сладко, златен модел ненатрапчив ефект, който съпровожда целия интериорен дизайн.

Висококонтрастна игра на светлина

Черната боя за дизайна на банята е смела, но може да работи, ако следвате примера на нашия експерт. Без плочки идва тази баня, но получава стена, която напомня на фасадите и интериора на традиционните средиземноморски сгради. Повърхностната структура на стените излъчва естествен чар, който изглежда груб и това впечатление се усилва от черния цвят. Като фон на фитинги и санитарни, този дизайн на стая в цвят черно е добре дошъл контраст. Но дори самите стени, с тази повърхностна структура, са контрастиращи окото в банята. Ако светлината удари грубите повърхности на стените, тя ще се счупи и ще даде на стените неравномерно блестящ блясък. 

Стикерите за стена поставят цветни пръски

Този експерт ви дава стикери за стена на ръка, за да донесе цвят в дизайна на стаята. Налични в много нюанси и форми, декоративните стикери ви дават достатъчно място за декориране на жилищното пространство. Снимката показва например мебели за спалня, в които стената е оцветена. Тази идея за стена вече може да бъде достатъчна, но е обогатена със стикери със златни стени, които се придържат към стената като диво златни точки. Друга идейна книга с вдъхновение за интериорен дизайн с цвят, имаме тук за вас.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: