15 вдъхновяващи идеи за тези, които искат да превърнат спалнята си

Ако мислите, че спалнята ви може да се справи с малко свеж бриз, но все още не знае къде да отиде
пътуването е да отиде, ние ви препоръчваме днешната ни статия с всички
Много вдъхновение по въпроса за съня. Идеите могат да бъдат по-различни
не се гарантира, че има нещо подходящо за всеки от вас.

1. Бели и естествени тонове

Започваме с класика, която понастоящем се радва на голяма популярност в интериорния дизайн: Белите и ярки, неутрални естествени тонове правят спалнята ви вечно елегантна и уютно спокойна в същото време.

2. лилави нюанси

Или идете съвсем различно и комбинирайте различни Lilanuancen заедно. Колко хармонично може да бъде, доказва тази снимка. Обаче тогава трябва да сте наистина големи фенове на тази цветна фамилия и да сте сигурни, че не сте наблюдавали интензивния тон в рамките на няколко месеца.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Фокус върху дървото

Естественият дървен материал понастоящем набира място навсякъде - в строителството, както и в обзавеждането и декорирането. Спалнята в дървения цялостен вид е съвсем съвременен, а също и с много естественост, здравословна среда и топъл комфорт.

4. Сини акценти

Ако любимият ви цвят е син, можете да се вдъхновите от тази стилна спалня. Тя се основава на дискретни бели и кремави тонове, срещу чийто неутрален фон кралското синьо се пръска на цвят върху таблата, лампи, фотьойли и възглавници сами по себе си.

5. Къщата се среща с пуризъм

Тук виждаме съвсем съвременна интерпретация на селския стил в спалнята. Фокусът е върху дърво, козина, естествен камък и уютни принадлежности, но по съвременен начин, с ясни, необуздани линии, много светли и въздушни и прозрачни акценти от стъкло.

6. Боядисвайте различно

Просто боядисването на една или повече стени е скучно. Тази готина спалня показва, че понякога трябва да мислите извън кутията - в истинския смисъл на думата. Ето защо не само стената е боядисана зелено, но и част от пода, тавана и съседните стени. Резултатът е вид рамка, която се откроява остро от бялата част на спалнята и дава на стаята уникален вид.

Седмото нещо

Вашата зона за спане също ще бъде уникална, ако изберете кръгло легло. Разбира се, не всеки има - и има наистина вълнуващо око-улавяне във всяка среда.

8. Класиката отговаря на държавата

В този пример класическата елегантност се среща с романтична рокля на страната. Цветно кремаво тапицирано кресло, кресло от ратан, бяла чекмедже в къщи, маса с украсени крака - плюс много естествена светлина и фини, ярки цветове. Готово!

9. Рустик скандинавски

Спалнята също така представлява успешна комбинация от два стила на обзавеждане: скандинавската пуризъм се среща със селски уют за уютна, но свежа и светла атмосфера на живот.

10. Индустриален стил

Нищо не работи без индустриалния стил в момента. Разбира се, такава спалня не трябва да липсва в нашия списък.

11. Декларация за легло

Направете леглото си като привличащ вниманието си, като изберете изключителен цвят, форма или материал.

12. Royal

За тези, които обичат кралските нощи, тази изящна спалня предлага много вдъхновение.

13. Всичко на червено

Червените подробности привличат вниманието на всички и дават на спалнята определено нещо за нула време.

14. етнически фолклорен

Можете също така да проектирате спалнята си като почит към вече пътуваните далечни страни или да мечтаете за дестинации в етно-фолклорния облик. Килими, възглавници, скулптури и други аксесоари са идеални за добавяне на мексикански, индийски или африкански акценти.

15. Чиста елегантност

И накрая, спалня, която излъчва чиста елегантност. Цветове, форми, материали: Всичко беше идеално координирано тук.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: