Топ 5: Изключителни живи идеи

Homify ви показва всеки ден различни неща от света на архитектурата и ви отвежда в вълнуващи домове и апартаменти. 

Тази седмица тук бяха изключително изключителни съкровища. Ако сте пропуснали една, това не е толкова лошо, защото ще ви дадем бърз преглед на най-популярните проекти на седмицата. Забавлявайте се!

Очарованието на селската къща

Нищо не изглежда по-уютно, отколкото малка селска къща. Ние ви показахме чудесен пример тази седмица, който улавя уникалния чар. Швейцария Архитекти Schönenberger реконструира историческа сграда в нито един момент и го направи истинско скъпоценност. Сърцето на селската къща е отворената камина в дневната. Модерният дизайн има изключително положителен ефект върху интериора. 

Ако искате да знаете каква е другата камина, можете да получите снимка от нея в ремонта на "Идеагуук" на фермерска къща в Швейцария. 

Изповедта на любовта към материалите с чистота

Изключително различен дизайн удари и естетическия ви нерв. Става дума за най-съвременния семеен дом в предградието на Аахен. Сградата изглежда като нарязан диамант. Интериорът е доминиран от прохладния дизайн, който работи последователно през целия дизайн. Абсолютна окото е зоната на развитие: Това със сигурност не е за хора с надморска височина или страх от падане. Тук много от тавана на първия етаж беше снабден с вградени стъклени плочи. По-голямо изповядване на любовта трудно можете да направите стъкло. Прозрачният материал е придружен от груб открит бетон и класически бели мазилки, които заедно образуват перфектен екип. Можете да видите как изглежда фамилията отвън.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Семейство-приятелски живот в провинцията

На тази собственост ще откриете чиста природа и спокойствие. Къщата, която предлага достатъчно място за общо три големи семейства, ви показахме тази седмица. Имотът датира от 50-те години на миналия век и е напълно обновен и преустроен така, че да отговаря на индивидуалните и съвременни нужди на семействата. Облицовката на фасадата се е променила напълно и е почти неразпознаваема. Ако искате да направите малко пътешествие в миналото, да видите сградата преди трансформацията, трябва да прочетете тук: Дървена къща, подходяща за семейства, в Турмберг

Модерен таванско помещение във Виена

От достойния селски живот отидохме в прекрасния град Виена. Осъзнава се архитектурният офис 3rdSkin с очевидно лекота един естетически шедьовър. Комбинацията от апартамент в стар стил с пуристично обзавеждане и съвременни преобразувания направи блясъка на този исторически фон. Архитектурното осветление беше тук до стъклената ниша в тавана на първия етаж, което постига ефекта, че човек има обща височина от седем метра на партерния етаж, зеления коридор. За да ви дадем представа за целия апартамент, тук Вие ще намерите идването на Ideabook Modernes във Виена.

Живот в красивия Берлин-Кройцберг

Абсолютната градска среда не се чувства по-добре във всеки немски град, отколкото в Берлин. Берлин е смел и много се осмелява. Това е особено забележимо в архитектурата. В една стара пивоварна от началото на 19-ти век са построени различни апартаменти, които са перфектно тенденция към апартамент на таванско помещение. Детайлите на занаятите са разработени и се представят и сега допринасят за съвременния начин на живот. Берлинският фотограф Робърт Херман ни даде изключителни прозрения в работата му. Ако искате да знаете как изглежда старата пивоварна сега, можете да погледнете тук: Живейте в Schultheiss-Loft в Берлин

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: