Стилен живот в една безкраен къща мечта

Не можем да решим какво ни харесва най-добре за тази къща - съвременната
Архитектура, стилен интериор или дизайн
спираща дъха гледка в средата на зелената? Едно нещо е
сигурно: Ето нашите експерти от АРХИТЕКТУРА НА ВАН РОСИЕН
наистина свърши страхотна работа.

преден

Дори и гледката на предната част на къщата трябва да накара сърцата да бият по-бързо за всички фенове на модерната архитектура. Сградата е построена в кубически стил "Баухаус" и се отличава с ясен дизайн, големи прозорци, плосък покрив и изискани детайли, които дават динамиката на дизайна и живота.

заден

На гърба, продълговатите прозоречни фасади доминират в сградата както на горния, така и на приземния етаж, придавайки живописната обстановка в интериора, който е наводнен от естествена светлина в същото време.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

входно пространство

Веднага щом влезете в къщата, гледката е насочена към идиличния пейзаж, благодарение на отворения план на пода и огромното остъкляване. Тъй като това е съзнателно в центъра на вниманието, интериорният дизайн се запазва дискретно и е ограничен до недобре линии, висококачествени, естествени материали и неутрални, ярки цветове.

Дневна / трапезария

Намираме се в слънчевата дневна / трапезария, която предлага директен достъп до терасата и градината и отваря гледката към основния канал и прилежащите полета. Това не е по-близо до природата!

кухня

Модерната, отворена кухня безпроблемно продължава съвременния, пуристки стил на архитектурата на къщата. Отново, признаците на намален минимализъм с фини цветове и ясни форми. В допълнение, много място за съхранение, модерно оборудване и много пространство - мечтаната кухня е готова, ви кани да се забавлявате и да се наслаждавате.

балкон

Завършваме обиколката на балкона на горния етаж и отново задаваме сензационния панорамен изглед към нас, който е обезпокоен от прозрачното стъкло на парапета от нищо.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: