9 грандиозни живи идеи – благодарение на простия гипсокартон

Гипсокартонните стени са леки, могат да се използват навсякъде и са изключително евтини за закупуване. Само за тези три причини ние ги срещаме отново и отново в нашето пътуване през най-големите живи идеи. Така че днес, защото: гипсокартон може да бъде много повече от просто дял. Дали в хола или в банята, независимо дали на тавана или на стената. Така че, ако търсите нови дизайни на дома или просто искате да се вдъхновите, това е мястото, което трябва да бъдете днес. Присъединете се към нас в очарователния свят на сухото строителство. Тези 9 ефек- тивни примера ще ви убедят. Да вървим!

първи Вграден нишов шелф за вашия медиен център

Колко често се караме с оформлението на нашите стаи? Особено, ако не изглежда толкова благоприятно за мечтата ни за идеален дом. Но вместо проблем, гипсокартона изглежда предизвикателство. В този пример неизползван ъгъл на стаята изведнъж става идеално проектиран медиен център. Много място за звукова система, конзола и разбира се страхотен плосък екран. Дори и място за прекрасен интериор и умно multiroom аудио решение е създадено тук. Добавената стойност просто не е възможна!

втори Специален стенд с непряко осветление

Когато мислим за гипсокартон, ние често мислим за стената от гипсокартон, която преразпределя пространството или действа като прост дял. Но, разбира се, гипсокартона предлага много повече от това. Какво ще кажете, например, с грандиозно поетапна стена за медийния сектор? Благодарение на елемента на пластирната стена, цялата площ не само придобива много структура, но и пространство за допълнително осветление. С това плюс непряка светлина, просто трябва да се чувствате добре тук.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

трета Модерен домашен декор за вашите собствени четири стени

Ръчно на сърце: Би ли някой наистина да подозира, че това изящно хубаво изкуство е стена от гипсокартон? Вероятно не, защото, когато си мислим за сухото строителство, мислим за квадратни форми. Но основната мазилка не само се приспособява към стаята, но може да бъде внесена под всякаква форма. Така че защо не и извита стена за вашия собствен коридор - в края на краищата, визитната картичка на нашия дом? Или огромен извит окото за тавана? В този пример нередовните пропуски на стената с ръждив цвят подчертават умело изкривените форми на тавана. Модерно домашно изкуство в най-доброто от себе си!

4-ти Умни пространствени акценти

Не само в малката стая знае гипсокартон, за да убеди, дори и на голяма площ го прави много добра фигура. По този начин той може да произведе особено ясни линии само на няколко стъпки. Те дават на помещението нова визуална структура и позволяват множество нови концепции за осветление. В този пример, най-вече гипсокартонът разделя помещенията за хранене и живеене по абсолютно хармоничен начин. Геометричните структури на стените изглеждат естествени и ги скриват перфектно.

5-ти Модерна алтернатива на класическата таванна лампа

Ако си спомним да дадем на нашата къща необходимото осветление, тогава класическата таванна светлина не е далеч. Едва ли стая, която може да направи без този светъл елемент. Но, разбира се, има и една чудесна алтернатива в тази област, която е модерна и безкраен. Таван, леко окачен със стени от мазилка, предлага достатъчно място за модерни форми и структури, които на свой ред могат да действат като осветителни елементи. Дали геометрични форми като в този пример или може би дори една екстравагантна флаш форма? Внезапно осветителната площадка на тавана става област с безкрайни възможности. Интуитивното таванно осветление рядко се опрости - благодарение на модерния интериорен дизайн!

6-ти Стегнати стени като самостоятелен делител на помещения

Разбира се, ние също искаме да дадем на класиката по въпроса за стените от гипсокартон своето заслужено място в тази книга от идеи. Като делител на стаи, сухото строителство не е спечелило отлична репутация за нищо. Разбира се, не винаги трябва да е класическият делител на стаи. Какво ще кажете например за персонализирана стена, която действа като самостоятелен елемент? Резултатът ли е красив? От една страна, тя споделя тази модерна дневна и я дава структура, от друга страна, частичното отделяне оставя много свобода. От допълнителната възможност за интегриране на страхотна медия в стаята - страхотна атмосфера с включени LED светлини.

7-ми Модерен таван декор вместо мазилка

В някои примери вече видяхме как гипсокартонът може да се използва отлично и в тавана. В този пример също искаме да обърнем погледа си още веднъж нагоре. Ударените таванни елементи, които формират стъпка в интерфейса между тавана и стената, заменят класическата циментова замазка. Освен това, този тип модерен декор на тавана от своя страна предлага изобилие от пространство за елегантни концепции за осветление. Идеално за модерната всекидневна или за спалните помещения.

8. Геометричен дизайн на светлината: хармонично и декоративно в същото време

И тъй като предишният пример за таванско осветление ни е убедил толкова много, имаме друг невероятен пример за вас - от същия жанр. В това таванско помещение виждаме няколко съвременни житейски тенденции, обединени заедно. От една страна виждаме прозрачни акрилни мебели, които в момента изпитват силно завръщане и са особено подходящи за модерни проекти. Това, което също ни очарова, е строго геометричните форми на фалшивия таван. Бързо и лесно да се инсталира благодарение на гипсокартон, те осветяват цялата стая равномерно и косвено, като я придават хармонично докосване. Удивително е как можете да постигнете такъв убедителен резултат само с малко ресурси. В допълнение, самите буйни дупки действат като модерен декор. Просто страхотно.

9-ти Зашеметяваща комбинация от интериор на тавана и лукс

Просто не можем да се справим с него. Индивидуално проектираният таван, благодарение на гипсокартонните елементи, е просто абсолютно привлекателен при всякакви условия. Независимо дали в модерен дизайн или запазени минималистични или като тук в елегантен до луксозен стил. Тук, извитата форма на тавана и осветлението носи докосване на естествеността, което също е чудесно подкрепено от структурирана керемида в стената за хранене. Но нека се изправим пред това: няма ли такова одеало просто да бъде безспорната основна атракция във всеки дом? Между другото: Ако ни харесвате, не можете да получите достатъчно страхотни фалшиви тавани, след това разгледайте тези 6 страхотни дизайна! Ще бъдете изумени!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: