Плъзгащи врати и делители на помещения

Те са класически, модерни, изработени от различни материали, двукомпонентни или еднокомпонентни, а някои дори изчезват невидимо в стената - новите плъзгащи врати и разделители на помещения! Предимствата на тези елементи за обзавеждане са очевидни: те са гъвкави и позволяват гъвкави решения за помещения. За всички, където безпрепятственото живеене е важно, плъзгащите се врати предлагат оптимално решение. А благодарение на голямото разнообразие от материали, самата врата може да действа като привличащо вниманието, или например като плъзгаща се стъклена врата, която позволява светлината и очите да преминават, което я прави почти невидим. Освен това те са почти тихо отворени и близки по темата спестявайте място за живот просто ненадмината! Разгледахме най-новите плъзгащи се врати и отделни стаи от нашите експерти и днес представяме едни от най-добрите екземпляри.

Стая в стаята

Тук геометрията се практикува в хола - стъклен куб разделя съблекалнята, макар и пространствено, но не и визуално от останалата част от стаята. Непобедимо предимство на стъклената преграда с алуминиева рамка: Те са полупрозрачни и по този начин се гарантира, че самата (дневна) светлина преминава през отделящи се стени и поради това достига до всяка отделна стая.

Класическа красота

Двуколесната плъзгаща се врата в класически стил на страната е абсолютно вечнозелена и нарязва навсякъде хубава фигура. Това се състои от дървени и стъклени елементи и изчезва, когато се избута дори в стената!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Наклон на покрива, идеално използван

Със съответстваща плъзгаща се врата можете да разумно да използвате наклонения покрив и да го изгубите невероятно много зад. Нашите специалисти адаптират вратите точно към всяка жива ситуация и така помагат да се създаде полезно място за съхранение в действително изгубени ъгли, което също изглежда страхотно! Предната част на този шкаф се състои от елементи от плъзгащи се врати в череша с матирано стъкло.

Благородно лице

Тези плъзгащи се врати пред голяма шкаф са изработени от твърдо и висококачествено черешово дърво с профилирана рамка и стъклени елементи, придаващи на всяка стая изискана атмосфера.

Плъзгаща врата като делител на помещения

Тук плъзгащата се врата работи като отделен делител, за да отдели съблекалнята от останалата част от жилището. Състои се от лъскаво стъкло в алуминиева рамка, а сместа на прозрачност и масивност винаги осигурява спретнато впечатление, което също убеждава естетически и не ограничава лекотата в стаята.

Wabenpaneelwand

Плъзгащите се врати от пчелна пита на Kuhn GmbH всъщност трябва плъзгащи се стени горещо! Те впечатляват с тяхната вечна елегантност и устойчив дизайн: те са изработени от рециклиран PET и са изработени ръчно. Панелите от пчелна пита имат триизмерна дълбочинна структура и също са полупрозрачни, толкова полупрозрачни, което ги прави особено подходящи за разделяне на места с ниски естествени източници на светлина. Светлината идва, любопитните очи стоят навън!

Цветни плъзгащи се врати

Плъзгащите се врати в същия дизайн като шкаф или като врата за използване са прекрасна идея за хармоничен интериор. Този вариант се състои от високо гланцови стъклени пълнежи в червено бордо и придава по-скоро ограничено пространство за цветове определено нещо.

стая разделители

Отново системата за плъзгащи се врати се използва за отделяне на гардероба от спалнята. Дизайнът на вратите хармонично се адаптира към цветовата схема на мебелите и придава на стаята спокойна атмосфера, когато е затворена.

Нова стая благодарение на плъзгащата се врата

Тук плъзгащите се врати не се използват за разделяне на две области, а за създаване на две отделни зони. Това е възможно и благодарение на стените монтирани плъзгащи се врати: просто дефинирайте част от стаята, която в бъдеще ще се превърне в гардероб, плъзгащи се елементи пред нея - и новата съблекалня е готова!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: