Старомодната къща става мечта в бяло

Има стари къщи, които са невероятно очарователни и харизматични. Но има и стари къщи, които са просто тъмни и старомодни. В такива случаи няма нищо по-хубаво от грим! И това е точно това, което днес благодарим на лондонските архитекти на Oakman да видиш.

Отправната точка е историческа, огромна градска вила, но изглежда, че има най-доброто време зад тях. Старата сграда е изцяло реновирана, реставрирана и преустроена в стилен и елегантен дом, който всяко модерно семейство ще трябва незабавно да се премести. Ще усетим как дизайнерите убеждават, особено по отношение на интериорния дизайн: ясни линии, много бяла и естествена светлина създават атмосфера на живот, която е второстепенна. С голямо внимание към детайла бе постигнат награден резултат.

Както казваше майстор Екхарт: И внезапно знаете: Време е да започнете нещо ново и да имате доверие в магията на началото.

Нека сега да видим края на старата къща и началото на новото!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: