8 вдъхновяващи идеи за зимната градина

Няма значение дали вали дъжд, буря или сняг навън - всеки, който има зимна градина, е независим от времето и може да участва целогодишно
да бъде много близо до природата при всякакви метеорологични условия. Но как трябва да сте близо до градината?
Създаване на отстъпление? Как се чувствате наистина комфортно там? И как
Уверете се, че тази нова любима "бисквитка" също е наистина оптимална
се използва? Донесли сме ви вдъхновение и идеи днес,
как да настроите вашата зимна градина.

1. Дизайнът на зимната градина

От класически до съвременен и от романтични до стилно обзаведени консерватории се предлагат различни стилове, стилове и дизайн. Всеки, който решава да построи такова разширение на жизненото пространство, трябва абсолютно да се увери, че разширението на стъклото към съществуващата къща и външната площ се вписва, за да се постигне хармонична, хармонична цялостна картина.

2. Класическа употреба

В повечето случаи консерваторията се използва като трапезария, втората жилищна площ или уютна зона за четене с библиотека. Така или иначе, тук се намират комфортни седалки, които ви канят да се забавлявате и да ни придадете приятното усещане, че сте близо до външната среда, без да се жертвате за комфорта и защитата на собствените си четири стени.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Стая за растения

Също така много популярна е зимната градина за всички видове растения. Повечето стайни растения се чувстват като у дома тук, защото получават много светлина, но оранжериите често се използват като зимни квартали за саксийни растения, които иначе са на терасата или в градината. Във всеки случай, за повечето от нас, буйната зеленина е типичният образ на зимна градина и ни помага да се чувстваме по-близо до природата.

4. Готвене под стъкления покрив

В тази картина виждаме доста необичайно използване на зимна градина. Защо просто не инсталирате кухнята тук? По този начин можем да готвим, да изрязваме и да ядем с оглед на провинцията - и кулинарните билки със сигурност се развиват тук особено добре.

5. хоби стая или домашен офис

Друг начин да използвате оранжерията е да я превърнете в хоби стая. От музикалната стая до студиото на художника и от библиотеката до шивашката зала - светлината и красивата гледка вдъхновяват креативността и осигуряват още по-голямо удоволствие. Между другото, добра причина да мисля за домашен офис в зимната градина.

6. спа

Това е наистина луксозно, ако можете да инсталирате плувен басейн или джакузи в зимната градина. Когато плувате и се пръскате под стъкления покрив, човек има усещане за релаксация под откритото небе и може да изключи още по-добре и да зареди батериите.

7. прекрасна панорамна гледка

Този пример показва, че няма значение как проектирате вашата зимна градина, когато имате такъв изглед там. Това място буквално вика за разширение на стъклото, чрез което можете да се насладите на пейзажа в най-голяма степен. Друго предимство: По този начин в останалите помещения на къщата има много естествена светлина.

8. Оранжерия или тераса?

И накрая, имаме успешна смес от зимна градина и тераса в багажа. Стените се състоят от плъзгащи или стъклени сгъваеми врати, които могат да бъдат отворени напълно, ако е необходимо. Така зимна градина при хубаво време към покритата тераса с директен достъп до градината. Какво повече бихте искали?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: