Творчески живот с идеи за възпитание

Били, Пакс и Ко. Са имали своя ден - по отношение на декора, тенденцията се отдалечава от униформения униформен вид и от уникалната,
творчески живи идеи. Ние обичаме да се заобикаляме с неща, които не са такива
всеки, който харесва нашата личност и харесва нашите четири стени
също се обогатява с малко намигване. В горната част на списъка
тенденция-мечтател за поддръжка на мебели вече е тема за известно време
Upcycling. Ако старите, износени предмети от ежедневието са любящо ръчно изработени
получаването на нов живот диша, тенденциозното сърце бие по-високо. Ние имаме
Обърнете внимание на нашите експерти и ще ви дам десет наистина страхотни
Идеите за обзавеждане за творчески живот донесоха с вас вашия дом
подправят оригинала и го правят уникален.

1. Мебели от стъпала на ескалатора

Нормалните дивани и маси за кафе са твърде скучни за вас? След това нашите експерти от gabarage upcycling design това е само за теб: твое de_escalator Серията е направена от неизползвани ескалатори. Всички ръбове са внимателно закръглени, за да създадат изненадващо удобна седалка с гарантирано увлекателно въздействие. Освен това има масичка за кафе, която по желание е на разположение със стъклен плот. По-хладна и по-творческа не можете да настроите хола си!

2. Гардероб, изработен от части за шевни машини

при Сряда до сряда Има много страхотни идеи за тези, които искат да живеят творчески и които искат да покажат на своите гости, когато влязат в коридора. Този оборотен гардероб се състои от части от антична шевна машина. Таблото първоначално е част от стара маса за шевни машини и е изрязано, шлифовано, боядисано с висококачествени златни пигменти и запечатано с устойчив на надраскване, екологично чист копринен мат лак. Почистените и полирани метални части на машината са снабдени със златни куки и след това са прикрепени към гардероба, а творческият окото за вашия коридор е завършен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Стенни часовници от записите

Търсите нов стенен часовник и ви пожелавам много специален улов на окото? Харесваш музиката на винил и обичаш екстравагантните уникални парчета? Тогава те са записи Часовници от citybomb.de перфектният избор за вас. Хладните произведения на изкуството повдигат темата за творческия живот на съвсем ново ниво и също са почит към любимия ви град, защото часовниците са изработени от винил с изискан градски изглед. Без значение дали сте в Берлин или Хамбург, Ню Йорк или Лос Анджелис - с този часовник можете да проектирате четирите ви стени поотделно и фантастично и умело съчетавате модерен стил с носталгия.

4. лампи от нефтени бъчви

Нашите експерти от Lockengelöt са се посветили на злоупотребата и усъвършенстването на ежедневните предмети и произвеждат хубаво ръчно изработени творчески идеи в своята работилница в Хамбург, с която обичат да се заобикалят, където се забавлявате дълго време и сте нещо много специално. Използвани са маслени барабани за шкафове или лампи, стари книги за клавиатури и записи до рамки за картини. Така че униформеният униформен вид няма шанс!

5. Пейки, изработени от отпадъчна дървесина и чаши за кафе

Творческият живот не е трудно да бъде устойчив и избягването на големи, опасни за околната среда превози е по-скоро предизвикателство - предизвикателство, което нашите експерти очакват Дизайн на мебели Астана исках да попитам. Те произвеждат изключително в Германия и показват ясна линия във философията и дизайна на продуктите. Преоценката на стари материали намалява новото производство на суровини и спестява конвенционалните парникови газове, отделяни по време на производството и транспорта. Материалите се обработват в Германия. Всяка от тях се обработва индивидуално и се проверява за строги изисквания за качество. Също така са тези хладни пейки, чиито крака са изработени от старо дърво и капаци, изработени от използвани чували за кафе. Уютно място с привлекателен потенциал и чиста съвест!

6. Стелажи от сноуборд

Творческите умове на k.roh MOEBEL Проектиране на екологично съзнателни и фантастични мебели като изявление против изхвърлящото общество, преместване между разбити навици и нови възможности, между традиционното занаятчийство и съвременното злоупотреба. Тук се насърчават експериментирането, вдъхновението и преосмислянето - за ново поскъпване на големите и дребните неща и индивидуалните творчески идеи за живот. Рафта сняг гайка Например, той се състои от висококачествен орех и снеговалеж, който не се използва и е не само практичната мебел, но и хладната очна кола във всеки апартамент.

7. Светлини от SLR камери

Тук идва един гениален декор за всички аматьори и професионални фотографи, които обичат старите фотоапарати и искат да живеят творчески. В лампа от ковано От старите SLR фотоапарати се създават уникални уникални лампи, които не само изглеждат страхотно, но и осигуряват красиво осветление. на SLR лампи излизат без видими ключове. Вместо това те се включват и изключват чрез натискане на манивелата за навиване. Истински оригинален домашен аксесоар, който гарантира, че не всеки трябва да стои наоколо у дома си.

8. Маса от транспортни кутии

Холна масичка за рециклиране Заек-яма от Магазин за балтийски дизайни е дизайнерска мебел с история. Масата излъчва носталгия, очарование и докосване на индустриалното усещане в четирите стени и изглежда наистина елегантно и оригинално. Масата на кръглата масичка за кафе беше направена от стари транспортни кутии, които са пътували из целия свят. Масата е прегърнато от четири цветни метални крака, които могат да бъдат боядисани в RAL цвят. Номерът: В чинията има кръгла дупка за саксия за цветя, купа за бонбони или бутилка за вино. Много стилно обзавеждане, което съчетава функционално и творчество.

9. Еетар, изработен от рециклиран порцелан

Чрез интерпретацията на откритите предмети на ежедневието и игривото отношение към традицията, нашите експерти от Lieselotte съвременни и творчески идеи, изработени от порцелан. Всеки използван стартов обект има присъща история и е усъвършенстван чрез ръчно зачитане на неговите особености. Например, старите балдахинчета превръщат очарователните подови лампи, чашите в оригинални свещници и носталгичното кафене на баба им ги превръща в триетажна поставка за торта. Между другото, всичко става все по-лично с вашия собствен, наследствен порцелан, от който дизайнерите в Берлин са щастливи да направят специални, лични спомени по заявка.

10. Държач за тоалетна хартия, изработен от кормило за велосипед

И накрая, имаме смешна идея за всички, които искат да живеят творчески, а също така искат да осигурят в тихото село уникални преживявания. при Дървени Каменни Картини има закачалка за тоалетна хартия от различен вид.За красиви стари дървени греди и неизползвана велосипедна дръжка се съчетават с домашен аксесоар с намигване. По-хладен не можете да запазите тоалетите хартия ролки, нали?

Все още нямате достатъчно тема? Няма проблем: Можете да откриете още по-креативни идеи в нашата Ideabooks Upcycling: Устойчива мебелна и домашна аксесоари и 10 идеи за интериорно проектиране за феновете, които се възползват от нас.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − 91 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: