Списък със задачи за щастлива есен

Независимо дали ни харесва или не, гледането на календара показва, че е крайно време да се привържем към факта, че сега
наистина е есента. Кой все още се кълне и се оплаква, че е твърде кратък
Разбира се, лятото след траур може да направи това, но за всички
Днес донесехме шест добри причини на другите
да се наслаждавате на новия сезон. Цветни листа, сочни ябълки, уютни огньове,
Комини нощи, кулинарни изкушения и много причини да празнуват са
само няколко от многото малки, но фини удоволствия, които са следващите
Седмици, готови за нас. Така че, вземете семейството си, заредете
Приятели и започва в един вълнуващ, пъстър и щастлив
Есен.

В природата!

През есента нямаме друг избор, освен да се скрием в четирите ни стени и да изчакаме за пролетта? Между другото! Точно сега природата ни дава зрелищна гледка там. Когато листата на дърветата променят цветовете си от зелено на жълто, злато и оранжево до богато червено, всеки, който седи на дивана у дома, наистина е виновен. Нашият съвет за щастие: Излез! Зареждайте батериите си, събирайте цветни листа и се насладете на есента до най-голяма степен.

Огнището в градината

Много уютно и в добро настроение, оставяме хладните есенни вечери да приключат в лагера в градината. Дрънкащо дърво, кипящи наденички, хляб, китарни звуци, топли напитки и добра компания - трудно можеш да си представиш по-щастлива есен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Изберете ябълки

За хората със собствена градина, вземането на собствените си ябълки от дървото през есента не е нищо особено. В града обаче собствени овощни дървета са по-скоро рядкост и затова пътуването до ябълковата градина е истинско събитие за много от нас през есента. Не е просто забавно за децата да събират всички сочни ябълки и да се наслаждават на тях директно от дървото. Нашият съвет: Вземете кошница с пикник и направете еднодневна екскурзия от ябълковото бране, за да се насладите на златните страници на есента с всичките си сетива. Между другото, такова пътуване до ябълката овощна градина също си заслужава да се разгледа за градинари, защото там те имат много по-голям избор от различни сортове ябълка, които не могат да растат в собствената си градина.

Уютни вечери пред камината

Разбира се, абсолютната класическа есен не трябва да липсва в нашия списък със задачи. Няма нищо като уютна вечер пред камината, когато през нощта от ноември отново се отвориха всички ключалки и искаш да развали настроението си със сив непрекъснат дъжд. Нищо там не правим малък огън и се прегръщаме с топло одеяло, добра книга и чаша чай на дивана. А дъждът може да ни открадне.

Вкусна храна от кухнята

През лятото в кухнята често остава студено време, защото ние предпочитаме леки салати или студен лед, скъпа anschmeißen извън скара, седнете в бирената градина или да отидете на пикник, ние се люлее сега обратно по-често дървена лъжица и поглезете и нашите близки с домашно приготвени и домашно приготвени лакомства , Не е чудно, защото есента предлага богата маса и богат избор от кулинарни изкушения. Ябълков сос с лук изчакайте безброй голямо падение рецепти, които чакат да бъдат съдени. И няма нищо по-интимно, отколкото с пара супа от тиква да седи в предната част на пращящите камината, а от външни ритъм на дъжд по прозореца.

Есенни фестивали

Всичко, което върна вече мисли с копнеж на всички прекрасни летни фестивали в горещи страни басейн и глупавичък вечери с приятели под звездите, може да бъдете сигурни, защото падането е истинско парти животно, като по този начин поддържа някои от причините, за да празнуват за нас. От Октоберфест да Баш Хелоуин и виното, докато благодарността там през следващите няколко седмици, повече от достатъчно поводи, време наистина да се намалят на мазилката. Ако искате сами да организирате едното или другото парти, тук ще намерите много вдъхновение.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: