Открита кухня: готвене на открито

Сега, през януари, той изглежда безкрайно далеч, но едно е сигурно: следващото лято ще дойде! И тогава ти
Добре подготвени и способни да се наслаждават напълно на това, ние имаме вас
днес донесе най-горещата информация и много вдъхновение за готвене на открито. Барбекютата бяха вчера. Кой държи нещо и това
необходимата промяна остана, не изхвърляйте решетката през следващото лято,
но си представете пълна кухня в градината. Защото като толкова много неща
Друго нещо, което прави готвенето на открито най-забавно.

Гъвкава и гъвкава

Модулната външна кухня бял от OCQ - Кухня на открито ви позволява разнообразие от индивидуални дизайнерски опции по отношение на формата, размера и функцията. Грил, планка, газов котлон, мивка, работни повърхности и складово пространство - лесно можете да избирате и комбинирате модулите си според наличното пространство и нужди. Този модулен дизайн позволява адаптирането към най-разнообразните външни жилищни пространства: От малката градска тераса над градската покривна тераса до голямата градина - тази практична външна кухня се използва, където бихме желали да се подготвим и да се наслаждаваме на вечеря на открито.

На върха на технологиите

Finalmente се нарича тази външна кухня от къщата SteellArt. Изработена от неръждаема стомана, той разполага с модерен A +++ енергийно ефективен хладилник с капацитет от 60 литра и с изключително високо енергоспестяване, който използва с около 83% по-малко енергия от другите хладилници на пазара. Можете да избирате между индукция и газов котлон, да имате достатъчно място за съхранение и да очаквате ергономично приятна операция и лесни за почистване повърхности.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Висококачествени материали

Концепцията и дизайна на градинската кухня bbqube Те са проектирани от дизайнера Майкъл Шмит, който ги оборудва с газова печка, скара с дървени въглища и мивка. на bbqube Откритата кухня е напълно оборудвана кухня за вашата тераса или градина. Той е подготвен за всички изисквания, желания и вкусове, независимо дали искате да скара пържоли на дървени въглища или да готвите зеленчуци във вакуум. Също така от гледна точка на дизайна, тази кухня е истинска светлина: блок, изработен от естествен камък или неръждаема стомана, почива на две трикраки масивни дървени щандове и предлага перфектната обстановка за кулинарно постановка.

Постоянно инсталиран

За тези, които наистина използват външната си кухня, трябва да помислите за фиксиран модел, който може да се използва във всички метеорологични условия и сезони. В нашите географски ширини, препоръчително е кухнята да бъде поставена в защитена и покрита площ. Няма ограничения за въображението ви: каменна фурна, сушилня за свине, люлка на скара, котлони, мивка, машина за лед, гигантски хладилник и много място за съхранение, гарантиращи XXL готвене и парти забавление на чист въздух. Кой се нуждае от кухня в къщата?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: