24 идеи за кухня за малки стаи

В много модерни апартаменти са малки кухни са на разположение от апартаментите в градска среда често са много лесни за управление. Много следваме тази логика отворена дневна и трапезария, които се интегрират в кухнята директно в стаята. В тази книга на идеи Вие може да съберете 24 малки кухненски идеи, които биха могли да ви вдъхнови за подправка на кухнята си, въпреки скромните размери веднъж. Нека да погледнем заедно. 

Contents

1. Спестяване на място за сгъваемите маси за стена

Нека да започнем с тази красива кухня, където домакините окачват обикновена сгъваема маса на стената заради пространството. Масата може практически да се изтегли за бързото хранене между тях и отново да изчезне веднага щом не се използва. 

2. Тази малка кухня е оформена в U поради пространствените измерения. Прозорецът е перфектно интегриран за дневна светлина.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Обикновено и ярко

Малките кухни ще се справят добре, за да се представят възможно най-минималистично. Така че пространствата изглеждат по-големи, отколкото са всъщност. 

4. Тази вградена кухня с шкафове също е чудесно и преди всичко пространство-спестяващо решение

5. Силните цветове не вървят в малките кухни? Този пример ясно доказва обратното

6. Напълно бяло

Тази кухня е противоположна на предишния пример. Тъй като експертите са решили да запазят всичко чисто бяло в тази кухня. Почти клинично неутрален външен вид се вписва идеално в малката стая. 

7. Почти като къщата на кукла, тази малка кухня идва заедно - и разполага с всички необходими кухненски принадлежности

8. Малко реколта самодоволство?

Тук имаме работа с модулна кухня, която е идеална за хора, които се движат често. Тъй като кухненските части могат да се приспособят към съответните размери на помещението отново и отново. Красива е тънкият ретров стил в този дизайн. Специалното нещо за него: Въпреки че дизайнът дава указание за дизайна на по-ранните епохи, но все пак кухнята е била внесена в съвременното време. 

9. Кухнята е малка, но има някои ниши, които бихме могли да използваме? Това е възможно, например, с такъв шкаф, зад вратите на подправки, храна или ястия може да се скрие.

10. Този кухненски бокс в миниатюрен стил се основава на естествените материали и простотата на завършванията

11. Чистите линии в тази кухня доминират в дизайна - наистина успешен дизайн за минималисти

12. Създайте място за съхранение

Малките кухни са за създаване на колкото се може повече пространство за съхранение зад модулите със затворени врати. По този начин кухнята изглежда чиста, но създава достатъчно място за кухненски уреди, ястия или храна. 

13. Отворете живите светове

Днешните популярни жилищни площи с отворен план, които се простират през кухнята, трапезарията и хола, помагат да се побере всичко в никакво помещение. Тук, в непосредствена близост до кухненския бокс, се използва остров, който е зона за готвене и бар. 

14. Стената, изработена с черен лак, отвлича вниманието на зрителя и му позволява да разбере, че тази стая не е нищо друго освен голямо.

15. Ъглови решения

Наистина забавна идея са такива чекмеджета, които умело експлоатират ъгъла. Въпреки това, всички прибори за хранене намерят своето място в това чекмедже. 

16. Това е, което ние наричаме чисто лукс: Малката кухня в U-образна форма впечатлява със своя работен плот и плочки огледало в мрамор

17. Няма място за плот в кухнята? Тогава може да се комбинира работния плот и трапезарията.

18. Този килер е малък, но има безкраен стил! Когато се отвори, откриваме красиви купи и чаши за зърнени храни и дори малка работна повърхност.

19. Такива малки маси за издърпване са чудесни в малките кухни. Тъй като разширяват работното пространство, ако е необходимо, много гъвкави.

20. Осветлението е важно, особено в малките кухни. Тъй като светлината изглежда увеличава наличното пространство.

21. Отново кухненски бокс и бар бяха комбинирани. Имаме предвид: в безкрайно хладен външен вид!

22. Успешното нискобюджетно решение, например за студенти или сингли, може да изглежда като следващата картина.

23. Цветове, с които да се влюбиш

Има цветове, които, макар и много силни, са чудесни за кухнята. В този проект професионалистите са се съсредоточили върху синьо и жълто и са създали приятен контраст с жълтите елементи. Може би е време да рискувате такъв щастлив цвят! 

24. Проста идея за дълги и стегнати кухни

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: