Стилни килими

В жилището искаме дърво, бетон или керемиди - просто няма килим! Но за да се получи точното количество уют, имаме нужда от малки острови. С други думи: килими пред канапето, до камината или под фотьойл. Тъй като те не са само визуални, но осигуряват желания фактор за преглъщане!

Черно и бяло мислене

Комбинацията от черно и бяло трябва да е нищо друго освен скучно! Особено с бели стени и ъгъл с модерен диван, черни килими изглеждат много благородни.

animalisch

Особено в контраст с иначе много чисто устройство се препоръчва див килим - например в зебра. Дори класическата козя кожа е добре приета в модерните дневни стаи!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

стилистично несъответствие

Тези плочки с конкретна облицовка са доста готини сами по себе си. Ето защо е още по-важно да се затопли в атмосферата в хола. И това работи най-добре с килим флокати!

Pastel мечта

Но килимът също се вписва в пастелни цветове. Тук обаче се уверете, че всичко не претоварва! Това може да се направи, например, с филтрирани мебели като подови лампи с тънки крака.

цветотерапия

Грозният килим може да направи чудеса и да поднесе прости жилищни помещения за нула време! Още по-добре, когато цветовете на възглавниците и декоративните елементи съвпадат.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: