Трябва да се забавлявате в кухнята

Има някои неща, които могат да бъдат намерени във всяка кухня. Включени са саксии, чаши, съдове и прибори за хранене. Днес имаме
Чувствайте се като по-необичайни идеи и затова някои трябва да имате
Въпреки че не е задължително за нормална употреба на кухнята
необходимо, но увеличавайте факта на забавлението (и стила) многократно. на
Следните продукти от нашите експерти не ни помагат и нашето семейство
само живота доста значително, но също така да направи много от него
Fun.

магнитна дъска

Не знаете къде да отидете с всички боклуци, които се натрупват в кухнята с течение на времето? Чекмеджетата и шкафовете вече са пълни и няма останало място върху перваза на прозореца? Няма проблем, след това да получите такава магнитна дъска за стената. След това можете да прикрепите магнитните саксии, за да настанят всичко, което искате да имате под ръка.

билков стена

Кухненските билки в пота изглеждат твърде скучни? Какво ще кажете за такава билкова стена в кухнята? Не само изглежда силно, но и мирише чудесно. И в никакъв случай нямате правилните подправки за салатата. Между другото, стената не може да бъде пълна само с риган, розмарин, мента и ко, но също и с папрати, треви или цъфтящи цветя. И тя получава наградата: стената на растенията Кару бе удостоен с наградата "Интериорна иновация 2013" на германския съвет за дизайн.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

яхния миди

Мидите със сигурност не са любими на всички, но много хора не могат да получат достатъчно. За всички, които сме донесли тази практична, както и шикозна черупка, която не само прави голяма фигура в подготовката на морските същества, но и оптически има много на кутията. А капакът лесно и чисто взима всички празни черупки. И тъй като цветът е въпрос на вкус, има голям пот в различни дизайни.

Laptable

на Laptable е истинска трябва да имате - и която можете да използвате не само в кухнята, но и навсякъде. Независимо дали искате да сърфирате в интернет бързо в леглото или искате да направите пълна сервиране на юфка пред телевизора - това гениално кръстоска между възглавницата и таблата дава възможност. Той е достатъчно голям за книга, лаптоп или чиния, и се адаптира идеално към всяко седящо, стоящо или сгъваема позиция. Наистина практичен спътник, който не бихте искали да пропуснете след кратко време.

Екипът нож

Дизайнът отговаря на качеството: Вдъхновен от азиатското майсторство, произведено с немска точност и традиционно производство, използващо най-съвременна производствена технология Friedr. дебел нов вдъхновяващ нож серия: Червения дух. Дали ножът за филета, ножът на готвача или Santoku - ножовете са безкомпромисно остри, лесни за направляване и гарантират прецизно, чисто нарязване.

Frühstücksbrettchen

Най-накрая, идеята за дизайн за най-малките членове на семейството. Палавият МонтиFrühstücksbrettchen не оставя място за сутрешни муфели и кара лошо настроение за миг. Дъските имат две страни: на едното е чудовище, а от друга - на животно. Независимо дали става дума за котка, куче или чудовище - дъските за закуска разказват забавни истории и показват всеки ден от нова страница.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: