Страхотни идеи за градина за деца

Изградете погребални пещери от папрат, изпечете палачинки или организирайте състезание за охлюв - децата продължават да идват с нови идеи ... Ако предположим, че въображението им има достатъчно място за това. Детската площадка зад ъгъла винаги е хубава алтернатива, но много по-добре е, разбира се, собствената градина де! Така че трябва да се вземат каквито и да било рискове, които пясъчните замъци или пещерата изгражда напълно самостоятелно построен вече не са там на следващия ден и родителите могат едновременно да имат отвътре под око децата си. В частната градина също да празнуват най-добрият рожден ден - с чувал състезания, водни балони и трикове! Децата така прави градина в противен случай цялата година забавно: В снежна топка борбата през зимата, детски басейн през лятото ... Но най-хубавото е, поканете приятели през уикенда, с което един rumtollen не само в калта, но може да си възвърне един лагер отвън. Как градината става малко по-приятелски настроена към децата и поне осем пъти по-забавно, експертите на homify с тези хубави проекти:

тематични градина

Тази публична детска площадка в средновековието се намира в манастирския град Хорнбах и е построена от Служба за планиране Stefan Laport проектирана. С гигантска пързалка, включително пясъчник, голяма катерушка, кабинков лифт, две люлки и маса за пинг-понг, детска площадка, разбира се, много по-голяма, отколкото в градината, която има на разположение един обикновен градска къща ... Въпреки това, отделните области са много подходящи като източник на вдъхновение! В Carillon кула, от която слайда е излязъл да играе, например, един свод тунел, да се крият в децата и може да остане извън и в лошо време. Времето винаги трябва да се има предвид, когато планирате градината така или иначе: Особено в летните месеци малките сенчести места са важни. Как може да се обясни по друг начин детето си, че въпреки че изглежда слънцето, но може да не играе в продължение на часове извън без шапка ...?

Игра, камуфлаж и шоколад

Дървовата къща, в която понякога може да се скриете от родителите, е, разбира се, крайната. Ако обаче не разполагате с подходящо дърво или ако предпочитате да оставяте децата да играят така или иначе, където и да ги виждате, трябва да дойдете на това миниатюрно издание на приключенска детска площадка. В края на краищата има всичко, от което се нуждае детето: стълба за катерене, гимнастически пръстени и дори ъгъл, където можете да се скриете и тайно да ядете шоколадови бисквитки ...

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Живот като във Вила Кунтърбунт

Дори по-големи дървени колиби са добре приети от деца от всички възрасти. Тук можете да се изкачите, да се люлеете и да направите шум толкова, колкото искате! По-късно скривате любовните си писма под един от полу-празните коридори или практикувате с хоби групата за първата ви поява. Дървената хижа дава на малките и големите деца усещането, че са напълно сами - като Пипи Дългото чорапче на Вила Кунтърбунт. Това, че възрастните нямат достъп тук, трябва да са ясни ...

Вода? Воден марш!

Къщата е след минималистичен Стил правила, предназначени и за диви отглеждани морава, ябълкови дървета или пясъчника просто няма място? За да се уверите, че децата получават стойността на парите си, докато родителите правят възрастни неща тук, като пиене на кафе с приятели, изкуствено създадените дупки са чудесна алтернатива. Разбира се, трябва да сте малко внимателни тук, докато децата са все още малки, но само с електрическа лодка, езерцето е забавно гарант много лета - със сигурност не само за децата.

Гмурнете се във фентъзи свят с градинския душ ...

Този стилен градински душ може да изглежда на пръв, като че ли повече за мама и татко ... Но си спомняте практическите аспекти: Децата извън веселие в калта, пясъка на краката си и може би стръкчета трева между пръстите на краката. Вместо това те са сега, за да плъзнете из къщата до тоалетната, където те ще разпространяват мръсотията, така или иначе в къщата, го прави много по-скоро едно приключение за нея - тя просто зависи от това как да пакет цялата работа ... С правилния историята на тревата, например, може да се състои на огнени топки и може да бъде спасен само от струята вода, външен душ е малко разбойници със сигурност обичат просто обичат да се потърси спрей през горещите летни дни от градинския маркуч. Хайде, скъпа: Днес можеш да вземеш душ в градината!

По-високо, по-бързо, по-нататък

Какво е за родителите хамак или джакузи, децата люлка. Тук можете да се отпуснете, да се отпуснете или да се почувствате безтегловност - лекота, която отвлича вниманието от досадни задължения като домашна работа или почистване на помещения. Дори по-добре от люлка в градината е само едно нещо: две люлки един до друг - така че можете да се люлеете на залога!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: