Кои идеи за интериорен дизайн можете да търсите от хотел

Знаете ли, че усещането за пристигане в красива хотелска стая след среща или дълга разходка из града? до
Поръчайте, чистота и модерни мебели Ви очаква тук
привлекателен обект, който все още ви дава достатъчно гъвкавост
да се реализирате по време на престоя си по устойчив начин. Какво
говори срещу създаването на вашия апартамент в хотелски стил
и да се радват на всички предимства, които обикновено биха се случили само в противен случай
Резервирани ли са за туристи? Като следвате някои съвети, това е лесно
да ви създаде като в хотела и по този начин - особено по отношение на идеал
Комбинация от модерност и комфорт - нови и атрактивни начини да
отида. Направете свой собствен апартамент само с това
Оборудване, което най-добре отговаря на вашите вкусове!

Луксозен дизайн на банята

Луксът играе важна роля в много популярни хотели. За повечето хора основата за уелнес и релаксация се поставя в банята. Това пространство е една от най-популярните стаи в хотела и следователно не трябва да бъде подценявано във вашето индивидуално планиране във всеки случай. В зависимост от наличния бюджет тук (почти) няма граници на въображението тук. Освен инсталирането на дюзи, които бързо превръщат ваната в гореща вана, трябва да се акцентира върху индивидуалното и щедро пространство, както и върху висока степен на прозрачност. Последното се постига главно чрез използването на стъклени душ кабини, големи огледала и решението да не се "претоварва" банята с твърде широки мебели. Направете точно това, което винаги ви впечатлява, когато пътувате, и решава най-добре за по-малко мебели или домашни аксесоари и за повече свобода и уелнес на всички нива!

Спалнята

Леглото обикновено е централната точка във всяка хотелска стая и следователно трябва да бъде умело организирана във вашия дом. Ако искате да създадете себе си като в хотел, в идеалния случай трябва да изберете една от модерните конструкции на пружинните кутии. Те не само са много ергономични, но и впечатляват с много възможности за персонализиране. С класическо легло с пружинно легло често имате възможност да настроите таблата на личните си предпочитания или да използвате интегрирано пружинно легло за поставяне на постелки, възглавници и други подобни. Друг аспект, поради който този тип легло е толкова популярен в хотелите, е удобното ниво на влизане. Това не само осигурява удобно ставане сутрин, но и излъчва луксозно чувство за живот, което прави леглото по-голямо и следователно още по-елегантно. Как да направите спалнята си още по-добре, можете да прочетете тук!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Правилното осветление

Светлини и светлини в много аспекти не бива да липсват както в жилищния, така и в хотелския район. Точно тогава, ако искате да адаптирате апартамента си към хотелска стая, то може да бъде по отношение на подходящото осветление "малко повече". Тук е важно преди всичко да се гарантира, че всяко място в стаята може да бъде наводнено с приятна светлина. Особено популярен в този контекст е използването на димери. Те ви дават възможност да персонализирате светлината според вашите нужди - индивидуално за вашите професии. В допълнение към обикновените лампи обаче все още са класическите полилеи, които привличат вниманието на посетителите и на обитателите. Всеки апартамент, който би искал да се доближи до усещането за хотелска стая или апартамент по отношение на обзавеждането, трябва да има поне един полилей, който е един от визуалните акценти в жилищния или спящия район.

Безплатни пространства за по-голяма гъвкавост

Хотелските оператори знаят, че техните гости от цял ​​свят оценяват пространството, което апартаментите и стаите им предлагат. Не обичате ли да можете свободно да се движите в една стая? Ето защо, особено по отношение на съоръжението, трябва да се уверите, че използвате свободното пространство и по този начин да не губите място, като същевременно запазвате гъвкавостта и прозрачността. Звучи ли сложно? Не е ли това! Най-добре е да направите план, в който да определите съответния размер на стаята по отношение на мебелите, които ще се използват, и напълно да осигурите широки проходи. Ако забележите, че ще ви е трудно да приберете добре ежедневните си предмети, понякога е необходимо творчество. Високите рафтове ви помагат в такъв случай да използвате пространството нагоре и да ви разваля с достатъчно място във всички стаи. Дори повече идеи за обзавеждане за вашето индивидуално пространство можете да намерите тук!

текстилни изделия

Текстил, като калъфки за възглавници или завивки, но и хавлиени кърпи, впечатляват в хотелската стая на висок клас, преди всичко с висока степен на елегантност и до голяма степен семпъл облик. За да може и вие да се обзаведете като в хотела, трябва да имитирате този специален стил на обзавеждане и в този контекст специално да вземете леката тъкан. Разбира се, ако обикновен бял е прекалено прост или твърде монотонен за вас, все още имате възможност да го разчупите с помощта на модели. Особено при употребата на бели легла предлага огромен потенциал, който не бива да давате. През последните няколко години водещи дизайнери от цял ​​свят са се специализирали в създаването на творения, които не биха могли да бъдат привличащи вниманието до втория поглед, а след това да впечатлят с индивидуалния си нюх и най-добрата елегантност.

Вдъхновения за апартаменти с 1 спалня

Особено, когато живеете в апартамент с една спалня, може да ви е трудно да се почувствате у дома си. Въпреки това, като следвате няколко трикове, вие също така правите на пръв поглед невъзможното и можете да създадете свой собствен пакет стъпка по стъпка. Важно е преди всичко да се създаде перфектната комбинация от модерни мебели и наличното пространство. Особено, ако живеете сами, трябва да решите практични и все пак модерни мебели. Светлият интериор също помага да се направи стая по-голяма и по този начин по-просторна така или иначе. Също така върху декоративни предмети, особено картини, не бива да пропускате в хода на обзавеждането във вашия 1-стаен "апартамент". Преди всичко големи картини с не много очарователни изображения са много популярни в този контекст и съживяват атмосферата на хотела през 60-те години. Как да се подготвите практически и многофункционално, ще научите тук!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: