Before-After: Къщата на 50-те години получава ремонт с изненадващ ефект

Възстановяването на къща от 50-те години може да бъде истинско предизвикателство. Малки стаи, ниски тавани и понякога строителен закон, който предотвратява промени в самата къща - това са някои строители лице. Как да превърнете такъв обект в дом, който изненадва със съвременен дизайн, може да се види в примерния проект, с който архитектите архитектура на пиратца бяха поверени. 

Предният изглед преди

Преди обновяването, дуплексът можеше да се разпознае като типична конструкция от 1950 година. Къщата имаше добро съдържание, но покривът и фасадата нямаха модерен външен вид, а отворите за прозорци не отговаряха на изискванията за свеж и светъл живот. Освен това собствениците са пожелали по-просторно оформление. 

Предният изглед след обновяването

За да отговори на желанията на строителите, архитектите са намалили къщата до черупката. Прозоречните отвори са напълно подновени, така че малките отвори и ъглите, които дадоха на къщата си някак старомоден външен вид, изчезнаха. Отсега нататък бялата мазилка, заедно с ясния антрацит, избран за входната врата и завеса на покрива, ще изглеждат просто и съвременен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Гледният изглед преди

На гърба на къщата имаше предвестен ремонт със заден изход към градината и снабдени с относително малки прозорци. От тази страна нито многодневната светлина не можеше да проникне в къщата, нито пък имаше хармоничен преход към моравата. Дори пътят, който води към градината, изглежда по-скоро произволно проектиран и поддържан. 

Задният изглед след

Архитектите са оборудвали гърба на къщата с три големи нови отвори на вратите, които осигуряват директен достъп до новосъздадената тераса. От задния изход е създадена нова градинска пътека, която вече е прясно павирана и прави градината чист и структуриран. Старата входна врата също беше заменена с нова стъклена врата.

Отворете отгоре надолу

Вътре вътрешните стени се отстраняват и се заменят с стоманени греди и стоманени колони на приземния етаж. Предната веранда и жилищната сграда са свързани помежду си и може да се създаде просторно, просторно и открито жилищно пространство. Отгоре надолу стените са прониквани от светлина и въздух. Стените са боядисани в прост, ярък бял цвят. Тъмните цветови акценти и дървените мебели създават съвременен, уютен стил.

Дневната

Погледът към дневната показва колко щедър и уютен сега изглежда. Големите висящи лампи над масата осигуряват приятно осветление веднага щом стане тъмно. Подът е изработен от естествено дърво и свързва функционалните зони един с друг. Преходът към долната кухня е по две стъпала, едната от които е изработена от дърво, а другата с течащия под на кухнята. 

Кухнята

Кухнята изглежда елегантна и модерна, благодарение на гладкия, полиран бетон и обикновените бели стени. Мебелите се вписват перфектно с останалите мебели. Повърхностите на кухненските мебели са изработени от дърво, а фронтовете са декорирани в шик антрацит и с тъмно сиво се вписва перфектно със светло сивото, течащ под. 

Спалня с вана

Спалнята се държи в бяло и изглежда толкова свежа и проветрива. Повдигнато на пиедестал стои в средата на стаята свободно стояща вана, която съответства на почивка и релаксация. 

Тук можете да намерите още по-големи бели спални. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 + = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: