8 чудесни идеи за неизползвани ъгли

Кой не знае това: невероятни ъгли, тъмни ъгли или изпъкналости, които просто не искат да се играят разумно. Изключително от гледна точка на дизайнерските предизвикателства, които могат да представляват неблагоприятните планове на етажите. Има, разбира се, един или друг интелигентен трик, с който професионалистите в интериорния дизайн създават хармоничен оазис на благополучие, дори и от най-затънтените стаи. Готови ли сте за креативни и страхотни идеи, с които не само да направите неизползваните ъгли смислени, но и да спечелите повече място за съхранение? След това погледнете!

1. Перфектно интегрираният вграден рафт

Не само в малки къщи, но и в апартаменти, човек често е изправен пред предизвикателството да се занимава с малко пространство. Тук е не само многофункционално да се създаде, но може би и да се намери едно или друго решение за повече място за съхранение. Възможностите за това са по-разнообразни, отколкото първоначално може да се мисли. Например, голяма стая може да бъде подразделена игриво чрез гипсокартон - например, както тук в жилищни и спални помещения. Това позволява на дизайнера на интериора да интегрира допълнителни рафтове. Перфектно интегрирана.

2. Откритият рафт

Стълбището, което води до стаята, е предизвикателство за всеки собственик на жилище. В края на краищата, тя отнема много пространство и не трябва да бъде твърде обемист. С отворена рафтова стена, която често се използва като делител на стаи, стълбите изчезват почти незабележимо зад допълнителното пространство за съхранение. Тук не могат да бъдат настанени само книги или допълнителни развлекателни технологии, но разбира се и много декорация.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Модулната стена

Какво да направите, ако стаята е малка и изглежда, че има малко място за допълнително място за съхранение? Максимумът в дизайна на интериора е: Използвайте всеки ъгъл!. Понякога просто се налага да се занимава. В тази малка спалня е модулната стена, която се простира от пода до тавана и дори отваря място за бюро. Голяма комбинация от функционалност и дизайн!

4. Стаята под стълбите

Една стая, която рядко е направила смисъл, е тази под стълбите. Ограничена от стъпките, обикновено неблагоприятно съкратена и също така по-скоро тъмна, във всеки случай възниква въпросът, какво всъщност трябва да се побере там? Отговорът е толкова близо. Мислили ли сте някога за чекмеджета или малък гардероб? Леглото можеше да изчезне лесно под стълбите - без да запълва ненужно гардероба. Какво друго можеш да направиш с пространството под стълбите? Вижте тук: 10 блестящи идеи за мястото под стълбите. 

5. Многофункционални легла за стая за гости

Във всяка къща има тази една стая, която всъщност е твърде малка, всъщност твърде тъмна и някак невинаги присъстваща в ежедневието. В най-лошия случай, така че точно в стаите, в определен момент трябва да изчистите. Но това не трябва да бъде. Какво ще кажете, например, за малка стая за гости? Двойните легла с вградени гардероби и чекмеджета не само спестяват много пространство, но също така са чудесен вариант да оставиш неизползваното пространство на сцената.

6. Тесен санитарен възел

Особено в старите сгради ще ги намерите по-често: тясната баня, както и тръба обади. За баня дизайна специално предизвикателство. Но това, което е възможно дори в най-малкото пространство, виждаме в този пример. Зашеметяващи естествени каменни стени, благородни инсталации и впечатляващо впечатление за пространство благодарение на големите огледални стени. Визуално увеличават стаята и я правят по-ярка. Трик, който работи във всяка малка стая. Уау! 

7. Повече пространство в спалнята - благодарение на стената

Въпреки че леглото е основният творчески актьор в спалнята, разбира се, вие също трябва да имате достатъчно място за съхранение. Ако стаята вече е оборудвана с гардероб, скрин, нощни шкафчета и рафтове, има и друга чудесна алтернатива, ако е необходимо: стени шкафове. Разположени над таблата на леглото, те също така осигуряват практично място за книгата за лягане - или каквото друго ви трябва, преди да отидете в страната на мечтите.

8. Накрая стая за почистващия агент

Не на последно място, нека да разгледаме кухнята. Там, където редовно се срещаме за готвене и ядене заедно, разбира се има и много мръсотия. Но честно, кой обича да се чисти и доброволно? След като свършите работата, се радвате, ако можете просто да отстраните препарата. И преди да си спечелиш, на масата на мазилката има размах. Със съответна система за полици с чекмеджета с различна големина, е по-лесно да се запази редът тук. Това се вписва дори в най-малкия шкаф.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: