Топ 5 на седмицата: Най-красивите живи сънища

Мечтата понякога не само ни спестява от ежедневието за кратък миг, но и ни помага да визуализираме желанията и да укрепваме амбицията си. Защото нищо не е по-горд от изречението Аз съм мечтал за това толкова дълго, сега най-накрая го имам! Независимо дали става въпрос за новия часовник, за дългоочакваното диван или дори за къщата, за които човек винаги е спасявал - всеки определя щастието по различен начин ...

И за тези, които все още се нуждаят от вдъхновение за следващия си меч, или търсят перфектната собственост, имаме нашите топ 5 точки от седмицата. Залагайте, че поне един от проектите никога няма да излезе от ума ви?

1. Модерна архитектура

Типичната еднофамилна къща с покривен покрив е несъмнено класика, но понякога тя може да е нещо необичайно. И като се има предвид това, се роди дизайна на тази неконвенционална къща. Ако ви харесва модерна архитектура и искате да видите красиви кухни, трябва да прочетете статията ни за къщата отново с хиляди лица.

2. Приказна вила

Какво мислиш за пръв път, когато видиш тази къща? Може би си спомняте стила на провинцията и очаквате уютен интериор, пълен с дървени мебели и игрива украса? След това трябва да бъдете объркани най-късно при вида на банята и спа центъра на хотела. Не можете ли да си представите? Убедете се в това и влезте в приказната вила с луксозни удобства.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Очарователно таванско помещение

Тези бивши фабрики се превръщат в таванско помещение не е станало нищо ново. Но обновяването, което ви представихме през последните няколко дни, изненадва с напълно нова жива идея. Как да създадете невероятно количество място за съхранение в таванско помещение и все още да получите индустриален характер, ще научите, ако погледнете нашата подробна статия за това.

4. Гигантска собственост

Такава вила вероятно може да бъде невъзможна мечта за повечето от нас - но изглеждайки сама може да бъде много забавно. Ето защо не бива да пропускате тази вила със завист фактор. Залагайте, че няма да се учудите вътре?

5. Красиви идеи за хол

За да завършим нашите Топ 5 съвета все още идват & Трикове, които можете да приложите във вашия дом. Какво ще кажете за хол, който може да се използва по различни начини, но все пак не губи от уюта си? Всичко, от което се нуждаете за това и трябва да се вземе предвид при планирането, ние ви казваме в нашите съвети за многофункционална всекидневна.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: